Ik zoek een ervaren directiesecretaresse voor mijn organisatie

Dan ben je bij Public Support aan het juiste adres. Of je nu een organisatie in het mkb runt, bij een multinational werkt of een jonge startup hebt, wij bieden de ondersteuning die bij jouw organisatie past. Wij hebben ruim vierhonderd zeer ervaren directieassistentes in dienst die het vak tot in de puntjes verstaan. Van een directie-assistente die de directeur ontlast tot de pro-actieve bestuurssecretaresse die precies begrijpt hoe de governance in een complexe organisatie in elkaar zit. Tot een multigetalenteerde officemanager die (ook tijdelijk) de spil van de organisatie is.

Vind je support

 

Kan Public Support in alle gevallen snel ondersteuning bieden?

Ja! Is een medewerker door ziekte plotseling uitgevallen of heb je zwangerschaps-  of vakantievervanging nodig? Dezelfde dag stapt nog een ervaren kracht binnen. Zij ziet direct wat er moet gebeuren. Van complex agendabeheer tot projectondersteuning. Vanaf dag één voegt zij waarde toe aan je organisatie. En we bewegen met je mee: de ondersteuning op- of juist afbouwen? Dat kan op elk gewenst moment.

Wat kan ik als directeur van een goede directiesecretaresse verwachten?

Dat je na een paar dagen al niet meer weet hoe je het werk zonder haar gedaan kreeg. Dat zij alle organiserende taken voor haar rekening neemt. Dat jij je daardoor op de inhoud kan richten. Dat ze met haar ruime ervaring heel snel snapt hoe jouw complexe organisatie werkt en oplossingen aandraagt door vooruit te denken. Dat ze zaken die ze niet zelf kan beslissen kort en bondig aan je uitlegt, zodat jij kan beslissen. Dat ze integer en betrouwbaar is. Dat jouw agenda op orde is en je bezoekers netjes ontvangen worden. Dat je met haar kan sparren. En dat alles met een kwinkslag.

Ik zoek een bestuurssecretaresse voor de raad van bestuur van een multinational, kan Public Support daarmee helpen?

Jazeker, we rekenen veel multinationals tot onze klantenkring. Van accountantskantoren, banken en verzekeringsmaatschappijen tot multinationals in de foodsector. Onze directieassistentes hebben minstens tien jaar ervaring op dit niveau. Van complex agendabeheer tot het notuleren van bestuursvergaderingen met veel stakeholders, de directieassistentes van Public Support doen het moeiteloos.

Ik zoek met spoed een projectondersteuner voor mijn bedrijf, helpt Public Support me uit de brand?

Onze ervaren krachten werken geroutineerd met Trello en Prince2 of draaien mee in een scrumteam. Je kunt rekenen op een ervaren professional die vanuit een ondersteunende rol de regie houdt. Door de voortgang van je project te bewaken en de administratieve werkzaamheden nauwkeurig uit te voeren wat essentieel is voor een goed lopend project.

Ja! Ik wil een projectondersteuner via Public Support

Onze secretaresses over ons

‘Ik neem regelmatig deel aan de zaterdagtrainingen en ben ervan onder de indruk hoe we ook bij onze regiobijeenkomsten dieper ingaan op het vak. In mijn hele carrière heb ik nog nooit meegemaakt dat een werkgever mijn ontwikkeling zo op de voorgrond zet.’

Bekijk de volledige testimonial van Marja.

 

Marja Eding

Topsupporter bij de overheid

“Ons vak verandert van dag tot dag, met mijn traineeship business 50+ kan ik bijblijven. Met de speciale trainingen van Public Support Business kan ik me zowel op menselijk vlak als vakinhoudelijk ontwikkelen.”

Bekijk de volledige testimonial van Chantal.

Chantal Ploum

Chantal volgt traineeships 50+ bedrijfsleven

“Ik word gekoppeld aan opdrachtgevers waar ik goed pas. Je bent geen nummer bij Public Support. En overal waar je komt, word je gewaardeerd. Je brengt vaak ook waardevolle kennis mee.”

Bekijk de volledige testimonial van Agnes.

 

Agnes Bordewijk

Topsupporter bij de overheid