De vijftiger is de nieuwe dertiger: blijven ontwikkelen is de norm, stilstaan geen optie.

De vijftiger is de nieuwe dertiger

Jij staat als 50+ Supporter midden in een nieuw tijdperk. Dat is leuk en dynamisch, het staat namelijk niet stil. Jij weet dat het ontwikkelen van persoonlijke en digitale vaardigheden jou veel gaat brengen. Maar je dagen zitten al zo vol. Je hebt yoga, etentjes en weekendjes weg. Dus what about een coach in het weekend of de avonduren? Óf een traineeship met gelijkgestemden?

Gewoon omdat je nog lang niet bent uitgeleerd en uitgewerkt. Omdat er altijd wat nieuws te leren en te ontdekken valt. Omdat je meer wilt leren over bijvoorbeeld cybercriminaliteit of persoonlijk leiderschap. Zodat je iedere dag 1% beter wordt.

Je staat door tientallen jaren ervaring als Supporter stevig in je hakken. Jij deinst niet terug voor een pittige discussie, ook niet inhoudelijk. Jij raakt niet in paniek wanneer er eigenlijk 26 uur in een dag moeten zitten. Jij rondt in een handomdraai ingewikkelde klussen af.

Uiteraard heb je dit met vallen en opstaan geleerd, dat hoort erbij. En nu straal je rust en vertrouwen uit. Je verstaat je vak en dat is onbetaalbaar.

Maar je wilt je ook blijven ontwikkelen. Ontwikkelen hoort bij deze tijd, bij jou. Jij wil meedoen in die wereld die zo snel verandert. Omdat je er middenin staat, met de jarenlange ervaring en wijsheid in je tas. Meer vaardigheden maakt jou als Supporter completer. En het maakt je werk leuker, interessanter en spannender. Hoe ga je dit aanpakken?

Bijvoorbeeld door in de avonduren of in het weekend – samen met een coach – te werken aan dingen waarin jij je wilt ontwikkelen. Je gaat dan één op één in gesprek met een loopbaancoach. Dat betekent niet dat je je baan op hoeft te zeggen. Je kan je ook binnen je huidige functie groeien. De loopbaancoach luistert aandachtig naar je en geeft inzichten en advies.

Je kunt je ook tijdens een traineeship voor ervaren 50+ Supporters verdiepen in verschillende thema’s; zoals cybercriminaliteit, maar ook persoonlijk leiderschap of een Masterclass Engels. Dit doe je samen met gelijkgestemde dames. Die ook vinden dat een spijkerbroek op kantoor not done is. Die het cement zijn tussen de stenen (en dat ook weten).

Jullie gaan, naast concrete trainingen, sparren over zaken waar je tegenaan loopt. Jullie wisselen ervaringen uit, dat leidt niet alleen tot hilarische en herkenbare anekdotes, het is tevens leerzaam. In de traineeship zitten ongeveer vijftien dames die energie krijgen van nieuwe kennis en van afwisselende projecten. Van iedere dag beter worden, als mens en als Supporter.

Herken je je in het verhaal hierboven? Ja? Dan is het misschien een idee om binnenkort een kop koffie te komen drinken. Bel ons gerust als je vragen hebt of kom langs om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Meer weten over onze traineeship? Kijk dan hier!

Call Now Button