Kan Public Support mijn organisatie helpen?

Zeker weten! Onze juristen hebben niet alleen gespecialiseerde ervaring bij de overheid, maar ook in het bedrijfsleven, zorg en bij non-profit organisaties. Onze regiodirecteuren staan paraat om je nog dezelfde dag voor te stellen aan een van onze mensen. Heb je direct ondersteuning nodig? Dan staat onze jurist vandaag nog bij je op de stoep.

Vind nu je support!
Group 13

Hoe lang duurt de detachering van een jurist via Public Support?

Zo lang als nodig is. Een jurist vliegt met alle plezier voor twee weken in om extra druk op de afdeling op te vangen. Sterker nog, onze mensen krijgen er een kick van om snel te hulp te schieten. Ook bij zwangerschapsverlof of ziekte staan ze voor je klaar. En onze juristen bewegen mee met de behoeften van je organisatie: verlengen omdat er langer behoefte is aan extra hulp. Geen probleem.

Wat kan ik verwachten van onze juristen?

Dat ze natuurlijk eerst komt kennismaken en luistert naar wat je nodig hebt. Maar ook dat ze aan een half woord genoeg heeft. Wet- en regelgeving zijn constant in beweging binnen de publieke sector. In die veranderende omgeving zorgen onze aan juristen voor die integrale verbindingen en kunnen afdeling overstijgend denken om tot wettelijke oplossingen te komen die passen in de maatschappij. Ze zijn actief in Vergunningen, Toezicht en Handhaving met betrekking tot de fysieke leefomgeving.

Ik zoek tijdelijke jurist, ben ik bij Public Support aan het goede adres?

Wel als je een ervaren jurist zoekt die snel begrijpt hoe de hazen lopen binnen een organisatie. Geef ze enkele dagen en ze zijn van toegevoegde waarde, omdat ze jouw wereld kennen en begrijpen. Ook onze juristen nemen hun ervaring en knowhow mee van vorige opdrachtgevers. Sta niet versteld als jouw tijdelijke kracht vanuit Public Support al snel een belangrijke vraagbaak is voor andere medewerkers.

Ja! Ik wil een secretaresse via Public Support