Topsupporters

Als Topsupporter werk je als bestuurs- of directiesecretaresse voor een wethouder, burgemeester of directeur van een gemeente, provincie of andere overheidsinstantie. Vanuit een vast dienstverband bij ons, werk je steeds op wisselende werkplekken in verschillende functies. Je wordt dagelijks ingezet om bestuurders en directies te ontzorgen. Soms is dat voor langere tijd op één plek, maar het kan ook zijn dat je twee opdrachten naast elkaar hebt! Genoeg uitdaging en afwisseling dus om jouw talenten in te zetten en je verder te ontwikkelen.

Onze Topsupporters staan garant voor kwaliteit en flexibiliteit. We verwachten dat je prioriteiten kunt stellen, elke vraag een stapje voor kunt zijn en uiteraard ga je gepast om met vertrouwelijke informatie. Een actieve, positieve houding vol initiatief, overzicht en vakkundigheid zijn vereist. Je werkt zeer zelfstandig en toch ben je onderdeel van een groot team dat altijd voor elkaar klaar staat.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden onze Topsupporters een professioneel landelijk netwerk en goede arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, leuke bedrijfsfeesten, 25 vrije dagen, een auto van de zaak, een prima pensioenregeling en een vaste onkostenvergoeding. Ook investeren we in je ontwikkeling door het bieden van workshops, zaterdagtrainingen, persoonlijke begeleiding en actuele opleidingen. In deze vaste baan vind je ontzettend veel afwisseling waardoor jouw ontwikkeling als een speer zal gaan.

Na een selectieprocedure scholen we jou indien nodig om, op de manier die relevant is voor jou. Dit kan bijvoorbeeld door middel van ons Gemeenteplustraject. Dit duurt maximaal drie maanden en is een door ons ontwikkelde formule waardoor je de specifieke kneepjes van het werken bij een gemeente onder de knie krijgt. Wij zoeken een plek op een bestuurssecretariaat, zodat je in de praktijk leert hoe het reilt en zeilt in een politiek-bestuurlijke omgeving. Wij vullen deze praktijkervaring aan met een aantal trainingsdagen, zodat je helemaal klaar bent om op een efficiënte en professionele manier ondersteuning te bieden aan colleges van B&W. Hierdoor sluit jouw cv aan bij de gemeentelijke markt, waarna je als ervaren bestuurs- en/of directiesecretaresse gedetacheerd kunt worden.

Bekijk onze
vacatures hier 

“Door de diverse opdrachten heb ik zoveel ervaring opgedaan dat ik in één dag ingewerkt ben.”

Patricia de Vries (59), sinds 2012 in dienst

Call Now Button