Youngsupporters

Ben je net afgestudeerd bij een secretaresse-opleiding op MBO 4 of HBO-niveau? Ben jij in staat om complexe e-mail, telefoon en agenda’s te managen? Als Youngsupporter bij Public Support krijg je de kans een kijkje in de keuken te nemen bij allerlei overheidsinstanties en jezelf te ontwikkelen als secretaresse.

Het is van belang dat je affiniteit hebt met dienstverlening, een actieve en energieke houding hebt, snel kunt schakelen en graag met mensen werkt. We zoeken mensen die planmatig kunnen werken en denken, er alles aan doen om een project in goede banen te leiden en georganiseerd zijn. Een plezierige en communicatief vaardige persoonlijkheid is uiteraard zeer gewenst!

Als Youngsupporter bij Public Support bied je voornamelijk tijdelijke ondersteuning aan afdelingshoofden, teamleiders, managers, bij projecten en programma’s. De opdrachtgevers zijn verschillende overheidsinstanties zoals gemeenten, ministeries en adviesorganen bij de overheid. Je gaat aan de slag op verschillende locaties en gaat opdrachten aan die steeds anders van aard zijn in zowel werkomgeving als functie en duur.

Doordat je op verschillende werkplekken terecht komt, heb je de kans je ontzettend snel te ontwikkelen. Je doet immers steeds weer nieuwe ervaringen op en zet jouw flexibiliteit in om steeds weer de juiste ondersteuning te bieden. Hoewel je dus in vast dienstverband werkt bij ons, bieden we je een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Houd jij van die afwisseling en daag je jezelf graag uit? Solliciteer dan als Youngsupporter en ervaar de support die je bij ons gaat krijgen én geven!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden onze Youngsupporters een professioneel landelijk netwerk en goede arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, leuke bedrijfsfeesten, 25 vrije dagen, een auto van de zaak, een prima pensioenregeling en een vaste onkostenvergoeding. Ook investeren we in je ontwikkeling door het bieden van workshops, zaterdagtrainingen, persoonlijke begeleiding en actuele opleidingen. In deze vaste baan vind je ontzettend veel afwisseling waardoor jouw ontwikkeling als een speer zal gaan.

Na een selectieprocedure scholen we jou indien nodig om, op de manier die relevant is voor jou. Dit kan bijvoorbeeld door middel van ons Gemeenteplustraject. Dit duurt maximaal drie maanden en is een door ons ontwikkelde formule waardoor je de specifieke kneepjes van het werken bij een gemeente onder de knie krijgt. Wij zoeken een plek op een bestuurssecretariaat, zodat je in de praktijk leert hoe het reilt en zeilt in een politiek-bestuurlijke omgeving. Wij vullen deze praktijkervaring aan met een aantal trainingsdagen, zodat je helemaal klaar bent om op een efficiënte en professionele manier ondersteuning te bieden aan colleges van B&W. Hierdoor sluit jouw cv aan bij de gemeentelijke markt, waarna je gedetacheerd kunt worden als ondersteuning aan (afdelings)managers en projectmanagers.

bekijk de vacatures


Auto van de zaak

Call Now Button