Ik zoek een ervaren secretaresse en/of projectondersteuner voor mijn non-profitorganisatie

Dan staan wij voor je klaar! Uit de ruim vierhonderd ervaren secretaresses en projectmedewerkers, allen bij ons in vaste dienst, vinden wij de beste match. Onze professionals hebben ervaring opgedaan bij verenigingen en stichtingen, maar ook bij goede doelen, musea, woningcorporaties,  vervoerbedrijven en bestuursbureaus. Of je nu een projectondersteuner, managementassistent of directie- of bestuurssecretaresse zoekt – binnen een paar uur kan er al iemand voor je klaarstaan.

Vind je support

 

Waarom kunnen secretaresses van Public Support zó bij jouw non-profitorganisatie aan de slag?

Omdat ze altijd up-to-date zijn over de nieuwste manieren van ondersteuning. Ze begrijpen dat bij non-profits altijd verantwoording over besteding van budgetten moet worden afgelegd.

En ook dat zij daar als ondersteuner een belangrijke rol in spelen. Wij zetten die ondersteuner in die al ervaring heeft binnen de sector en niet zelden kennen zij al verschillende stakeholders. Kortom, door hun ervaring en kennis ontzorgen ze je vanaf dag één.

Wat kan ik verwachten van een door jullie gedetacheerde bestuurssecretaresse?

Dat ze direct begrijpt wat ze kan doen om een raad van bestuur te ontlasten. Dat ze bij vergaderingen notulen maakt die de juiste toon raken. Dat ze grip heeft op complexe agenda’s en weet hoe het werkt als je met veel partijen om tafel zit. Daarnaast is ze de steun en toeverlaat van je bestuurder. Ze weet waar zij het verschil kan maken zodat de bestuurders kan focussen op de big picture. Ze houdt de grote lijnen in de gaten en heeft tegelijk ook oog voor de details. Zo ontvangt ze bezoekers op gepaste wijze en regelt nog snel een lunch tijdens die drukke vergadering.

Hoe snel kunnen jullie een secretaresse detacheren aan mijn non-profitorganisatie?

Nog dezelfde dag. Omdat onze secretaresses bij ons in dienst zijn, staan ze paraat om per direct op een nieuwe plek aan de slag te gaan. Sterker nog, ze krijgen er een kick van om op vrijdag nog niet te weten waar ze maandag werken. Ze zijn zo ervaren dat ze altijd een vliegende start maken. Of het nou voor twee weken of een jaar is, zij springen in. Vervanging voor vakantie, zwangerschapsverlof of een zieke medewerker? Geen probleem. En heb je liever dat ze toch iets langer blijft of juist wat eerder afbouwt omdat je eigen medewerker sneller terugkomt? Zo geregeld.

Waar kan ik op rekenen als een projectondersteuner van Public Support bij mijn non-profitorganisatie komt werken?

Onze ondersteuners zorgen voor overzicht en structuur. Dat ze direct met het projectmanagementtool van jouw project aan de slag gaan. Dat ze de voortgang van het project bewaken en zorgen dat de verslaglegging altijd op orde is. Dat agenda’s professioneel beheert worden en dat iedereen binnen het project weet waar men aan toe is. Dat de lunch geregeld is tijdens een grote projectmeeting. Sta ook niet versteld als ze binnen een mum van tijd een belangrijke vraagbaak zijn voor de rest van de organisatie.

Ja! Ik wil een projectondersteuner via Public Support

Onze secretaresses over ons

“Ons vak verandert van dag tot dag, met mijn traineeship business 50+ kan ik bijblijven. Met de speciale trainingen van Public Support Business kan ik me zowel op menselijk vlak als vakinhoudelijk ontwikkelen.”

Bekijk de volledige testimonial van Chantal.

Chantal Ploum

Chantal volgt traineeships 50+ bedrijfsleven

“Ik word gekoppeld aan opdrachtgevers waar ik goed pas. Je bent geen nummer bij Public Support. En overal waar je komt, word je gewaardeerd. Je brengt vaak ook waardevolle kennis mee.”

Bekijk de volledige testimonial van Agnes.

 

Agnes Bordewijk

Topsupporter bij de overheid

‘Ik neem regelmatig deel aan de zaterdagtrainingen en ben ervan onder de indruk hoe we ook bij onze regiobijeenkomsten dieper ingaan op het vak. In mijn hele carrière heb ik nog nooit meegemaakt dat een werkgever mijn ontwikkeling zo op de voorgrond zet.’

Bekijk de volledige testimonial van Marja.

 

Marja Eding

Topsupporter bij de overheid