Wat bieden wij

Public Support biedt gemeenten en andere overheidsinstanties kwalitatieve secretariële ondersteuning op detacheringsbasis. Door onze eigen unieke formule, het Gemeenteplustraject, zijn onze bestuurs- en directiesecretaresses niet alleen heel ervaren in de ondersteunende werkzaamheden, maar ook specifiek in de publieke sector. Tijdens het traject leren onze supporters alles over het reilen en zeilen van een politiek-bestuurlijke omgeving. Zo zorgen we ervoor dat onze supporters de beste keus zijn voor onze opdrachtgevers. Ze zijn direct en flexibel inzetbaar doordat we in het hele land ruim voldoende supporters in dienst hebben. Daarnaast blijven wij onze Top- en Youngsupporters bijscholen door middel van trainingen, zodat ze altijd up-to-date zijn.

Ministeries, waterschappen, gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen vergen de beste ondersteunende krachten voor al het organiseren, plannen en overig ontzorgen. Daarom zijn de Topsupporters altijd elke vraag een stapje voor, want ze hebben ervaring in vele verschillende werkvelden. Voor project- en afdelingsmanagement zijn onze Youngsupporters degenen die de gewenste ondersteuning kunnen bieden.

Passie om te ontzorgen, daadkracht, een positieve instelling, flexibiliteit en grote kwaliteit staan centraal bij onze ondersteunende secretaresses. Of het nu om het ondersteunen van een project gaat, het uit handen nemen van taken in een drukke periode, een invalkracht tijdens ziekte of afwezigheid, onze directie- en bestuurssecretaresses staan in de startblokken.

Secretaresse nodig?

neem contact op met jouw regiodirecteur.

Call Now Button