Over ons

Public Support is het enige landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. We zijn daarmee begonnen in 2009 en hebben ons aanbod steeds verder uitgebreid. Onze Topsupporters  (secretaresses) ondersteunen dagelijks de meest uiteenlopende opdrachtgevers bij de overheid. Daarnaast hebben we Youngsupporters (projectmedewerkers) in dienst, die bijvoorbeeld (afdelings)managers en projectmanagers ondersteuning bieden.

Onze supporters staan dagelijks klaar voor nieuwe klussen in de publieke sector. Ze worden omgeschoold en opgeleid om de beste ondersteuning te bieden aan overheidsfunctionarissen. Flexibele inzet, zoals inhuur per dag of met een open einddatum, is mogelijk. De kwaliteit en snelheid van reageren staan centraal in onze dienstverlening. We hebben maar liefst 450 Top- en Youngsupporters in vaste dienst, die direct aan de slag kunnen op elke plek binnen het werkveld van de overheid.

 

Public Project Support is onderdeel van de Public Support Groep, oftewel The Secretary Network. Andere onderdelen hiervan zijn:

Public Project Support: projectsupporters binnen de overheid.

Public Support Business: topsecretaresses voor in het bedrijfsleven.

Public Support & More: organisatie en aanbod van trainingen, coaching en evenementen voor bestuurs-, directie- en managementassistenten.

Executive Secretaries: werving- en selectiebureau voor secretaresses. We zoeken, vinden en matchen de besten in hun vak voor vaste banen.

De mensen

Benieuwd wie werkzaam is in uw regio?

Call Now Button