Power of Support; hét congres voor ondersteuners die zichzelf serieus nemen

Op 25 juni vindt het jaarlijkse VOS-congres plaats, een congres speciaal voor ondersteuners in de breedste zin van het woord. Dit jaar is het thema ‘Power of Support’, een krachtig thema dat past bij dit waardevolle vak. Ons advies? Gun jezelf voor één keer wat tijd voor jezelf en laat je inspireren.

Blijf jezelf ontwikkelen

We weten het. Als ondersteuner schuif je vaker dan eens je eigen agenda opzij ten dienste van een ander. Maar zelfontwikkeling is heel belangrijk. Het VOS-congres is niet alleen me-time, het is ook een prachtige manier om met vakgenoten in gesprek te gaan en na te denken over jullie gezamenlijke rol. Daar zal je uiteindelijk professioneel ook weer van groeien en daar heeft de organisatie waar je werkt ook weer baat bij. Het programma is heel afwisselend. Een klein tipje van de sluier…

‘Samenwerkend naar de top’ door Katja Staartjes

De eerste spreker is Katja Staartjes. Katja is een ontzettend stoer mens die als eerste Nederlandse vrouw op de Mount Everest stond. Ze is een vrouw die heel dicht bij zichzelf blijft en haar eigen keuzes maakt. Mede daarom kan ze mensen – en misschien wel met name vrouwen – om zich heen enorm tot nadenken aanzetten.

‘Multitasken is een mythe’ door Wouter Hesseling

In deze workshop laat Wouter op een verrassende manier zien hoe je al dan niet kunt multitasken, switchtasken of monotasken. We willen er niet meer over loslaten, maar als we zeggen verrassend, bedoelen we ook verrassend!

‘Zakelijk flirten’ door Angelique van ‘t Riet

Angelique is de grondlegger van het zakelijk flirten in Nederland. Zij laat je ervaren hoe je door houding en gedrag een boodschap uitstraalt zonder dat je het in de gaten hebt. Maar ze leert je ook hoe je die non-verbale houding en gedrag in kunt zetten om dingen voor elkaar te krijgen.

Voor- en nadelen van digitale assistentie

Dorothé Schiks is dagvoorzitter van dit congres. Zij begeleidt het hele congres en zal vast ook iets van haar ideeën omtrent de ontwikkelingen in het vak laten doorklinken. Zij leidt ook de paneldiscussie waarin drie experts de voor- en nadelen van digitale assistentie onder de loep nemen; een ontwikkeling die het vak drastisch zal veranderen.

Met een goed gevoel en vol inspiratie naar huis

Bij het samenstellen van het programma hebben we goed nagedacht over de waarde die de sprekers hebben voor jou en je collega’s. Hoe haal je het meeste uit jezelf en je vak? Hoe zet je die kwaliteiten het beste in? Het is jouw dag een het is de bedoeling dat jij naar huis gaat met een goed gevoel en vol inspiratie om je vak nóg beter te kunnen uitoefenen.

Meer weten? Inschrijven?

Inschrijven? Benieuwd naar de details van het VOS-congres? Direct inschrijven? Op deze website vind je alle informatie én het inschrijfformulier. We kijken ernaar uit jullie 25 juni te ontmoeten.

Call Now Button