Werken in de openbare sector stelt je in staat een positieve invloed op de samenleving uit te oefenen. Je bent een projectmedewerker; je rol is belangrijk voor de werkvloer om elke dag vooruitgang te boeken. Geef hulp en ondersteun mensen binnen de onderneming. Je kunt je collega’s helpen beter te presteren door hen te steunen en wat van de last van hen over te nemen. Je helpt anderen succesvol te zijn zodat jij dat ook kunt zijn. Wat je motiveert is je doel en passie.

Solliciteer nu

Projectmedewerker bij Public Support

Als Public Supporter ben je van cruciaal belang voor het welslagen van projecten. je bent verantwoordelijk voor het maken van begrotingen, het volgen van uitgaven, het organiseren van projectpapieren en het helpen samenstellen en activeren van projectplannen. Je bent ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de voortgang en het bepalen of de resultaten succesvol zijn.

Naast je financiële en administratieve taken als projectmedewerker kan ook van je gevraagd worden dat je projectmanagers advies en begeleiding geeft over allerlei zaken, zoals risicobeheer, contractonderhandelingen en veranderingsmanagement.

Om nauwkeurige begrotingen op te stellen en uitgaven effectief bij te houden, moet je een goed inzicht hebben in de financiële beginselen. Je moet toekomstige kosten kunnen voorspellen en mogelijke kostenoverschrijdingen signaleren. Als je budgetten goed kunt beheren, kan dat het verschil betekenen tussen een succesvol project en een project dat over het budget gaat en zijn doelstellingen niet bereikt. Zo biedt je belangrijke administratieve ondersteuning aan projectmanagers.

Als je alle documentatie voor een project wilt bijhouden, moet je georganiseerd zijn. Het is belangrijk dat je in deze functie goed kunt communiceren, want je zult met allerlei verschillende mensen moeten omgaan, waaronder projectmanagers, klanten en ander ondersteunend personeel. Je bent er verantwoordelijk voor dat projecten op tijd en binnen budget worden afgerond, terwijl ze ook aan de vereiste normen voldoen. Je financieel beheer, je administratie en je communicatieve vaardigheden zijn essentieel om projecten van begin tot eind vlot te laten verlopen.

Werken bij Public Support

Is er iets mooiers dan met je hart werken om de wereld een mooiere plaats te maken? We begrijpen dat dit je hartslag doet stijgen. We willen zo snel mogelijk met je aan de slag. We waarderen alles wat je te bieden hebt, en in ruil daarvoor beloven we net zo veel terug te geven. We zullen samen een geweldige tijd beleven aan dit avontuur.

Je wordt een integraal deel van Public Support en je toewijding en harde werk is wat deze organisatie doet bloeien. Want de publieke sector past bij jou! Je helpt de wereld een mooiere plaats te maken door met je hart te werken en zin te hebben in je werk. We doen samen iets heel belangrijks. Een loopbaan als medewerker in de publieke sector kan perfect voor je zijn als je gepassioneerd bent door de publieke dienstverlening en een verschil wilt maken. Je kunt een echt verschil maken voor de wereld om je heen door hard werk en toewijding.

Wil je bij Public Support werken? Dit is wat dat inhoudt:

  • Helpen de wereld mooier te maken
  • Samenwerken om nieuwe dingen te bereiken
  • Een verscheidenheid aan taken in een leuke werkomgeving
  • Het bedrijf dat in je groei investeert
  • Een auto van de zaak krijgen met een tankkaart
  • Werken met passie

Vragen of opmerkingen voor ons?

Je bereikt ons eenvoudig via ons telefoonnummer. Dit is 088 1204 100. We vertellen je graag hoe we je verder kunnen helpen. Je kan ons ook bereiken via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@publicsupport.nl. Hopelijk tot snel!