Je werkt als trainee in de publieke sector direct aan relevante maatschappelijke opgaven voor mooie opdrachtgevers in de publieke sector. Denk hierbij aan gemeenten, Rijksoverheid, waterschappen, zorginstellingen en goede doelen. Van omgevingswet tot afvalbeleid, van jeugdzorg tot onderwijs. Je werkt altijd samen met anderen aan oplossingen. Je krijgt de vrijheid én de verantwoordelijkheid om zelf jouw doelen vorm te geven.

Solliciteer nu

Trainee in de publieke sector bij Public Support

Als trainee in de publieke sector ga je bijvoorbeeld aan de slag als projectondersteuner, informatiebeheerder, griffiemedewerker, junior projectleider of beleidsmedewerker. Samen met jou kijken we naar wat het best bij je past en waar jouw talenten en kwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Bij onze opdrachtgevers ga je je voornamelijk bezighouden met project ondersteunend en administratief werk, zoals bijvoorbeeld verslagleggen en documentatie, informatiebeheer, projectondersteuning en het voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten.

Het is belangrijk dat je in deze functie goed kunt communiceren, want je zult met allerlei verschillende stakeholders moeten omgaan, waaronder projectmanagers, burgers, bedrijven en organisaties. Je bent er verantwoordelijk voor dat projecten op tijd en binnen budget worden afgerond, terwijl ze ook aan de vereiste normen voldoen. Je administratie en je communicatieve vaardigheden zijn essentieel om projecten van begin tot eind vlot te laten verlopen.

Werken bij Public Support

Is er iets mooiers dan met je hart werken om de wereld een mooiere plaats te maken? We begrijpen dat dit je hartslag doet stijgen. We willen zo snel mogelijk met je aan de slag. We waarderen alles wat je te bieden hebt, en in ruil daarvoor beloven we net zo veel terug te geven. We zullen samen een geweldige tijd beleven aan dit avontuur.

Je maakt deel uit van Public Support en je toewijding en harde werk is wat deze organisatie doet bloeien. Want de publieke sector past bij jou! Je helpt de wereld een mooiere plaats te maken door met je hart te werken. We doen samen iets heel belangrijks. Een loopbaan in de publieke sector kan perfect voor je zijn als je gepassioneerd bent door de publieke dienstverlening en een verschil wil maken.

Wil je als trainee bij Public Support werken? Dit is wat dat inhoudt:

  • Direct werken aan relevante, maatschappelijke opgaven;
  • Een verscheidenheid aan taken in een leuke werkomgeving;
  • Een langdurig ontwikkelplan op maat;
  • Je bouwt een gigantisch netwerk op binnen de publieke sector;
  • We kennen en snappen de publieke sector wat kansen biedt om jouw interesses en kwaliteiten te benutten;
  • Sterke toevoeging op je CV, iedere gemeente en bijna alle overheidsinstanties kennen ons en (h)erkennen onze kwaliteit;
  • Het bedrijf dat in jou en je carrière adviseert;
  • Een auto van de zaak met een tankpas;
  • Werken met passie.

Vragen of opmerkingen voor ons?

Je bereikt ons eenvoudig via ons telefoonnummer. Dit is 088 1204 100. We vertellen je graag hoe we je verder kunnen helpen. Je kan ons ook bereiken via het contactformulier of door een mail te sturen naar solliciteren@publicsupport.nl. Hopelijk tot snel!