Kan Public Support mijn organisatie helpen?

Zeker weten! Onze top secretaresses hebben niet alleen gespecialiseerde ervaring bij de overheid, maar ook in de bedrijfsleven, zorg en bij non-profit organisaties. Onze regiodirecteuren staan paraat om je nog dezelfde dag voor te stellen aan een van onze ondersteuners. Heb je direct ondersteuning nodig? Dan staat onze top secretaresse vandaag nog bij je op de stoep.

Vind nu je support!

Hoe lang duurt de detachering van een secretaresse via Public Support?

Zo lang als nodig is. Een top secretaresse vliegt met alle plezier voor twee weken in om extra druk op de afdeling op te vangen. Sterker nog, onze secretaresses krijgen er een kick van om snel te hulp te schieten. Ook bij zwangerschapsverlof of ziekte staan ze voor je klaar. En onze secretaresses bewegen mee met de behoeften van je organisatie: verlengen omdat er langer behoefte is aan extra hulp. Geen probleem.

Wat kan ik verwachten van een bestuurssecretaresse?

Dat ze natuurlijk eerst komt kennismaken en luistert naar wat je nodig hebt. Maar ook dat ze aan een half woord genoeg heeft. Dat je nooit meer in de klem komt met je afspraken. Dat ze je werk uit handen neemt. Dat ze precies weet wie je wel wilt spreken en wie liever even niet. Dat ze bezoekers ontvangt op een gepaste manier en hoe prettig is het dat de lunch tijdens die lange vergadering zo geregeld is? Zij is jouw buffer, filter en bruggenbouwer ineen. Jouw dagelijkse support.

Ik zoek tijdelijke secretariële ondersteuning, ben ik bij Public Support aan het goede adres?

Wel als je een ervaren secretaresse zoekt die snel begrijpt hoe de hazen lopen binnen een organisatie. Geef haar enkele dagen en ze is van toegevoegde waarde, omdat ze jouw wereld kent en begrijpt. Ook onze bestuurssecretaresses nemen hun ervaring en knowhow mee van vorige opdrachtgevers. Sta niet versteld als jouw tijdelijke kracht vanuit Public Support al snel een belangrijke vraagbaak is voor andere medewerkers.

Ja! Ik wil een secretaresse via Public Support

Onze secretaresses en opdrachtgevers over ons

‘Ik neem regelmatig deel aan de zaterdagtrainingen en ben ervan onder de indruk hoe we ook bij onze regiobijeenkomsten dieper ingaan op het vak. In mijn hele carrière heb ik nog nooit meegemaakt dat een werkgever mijn ontwikkeling zo op de voorgrond zet.’

Bekijk de volledige testimonial van Marja.

 

Marja Eding

Topsupporter bij de overheid

“Ik word gekoppeld aan opdrachtgevers waar ik goed pas. Je bent geen nummer bij Public Support. En overal waar je komt, word je gewaardeerd. Je brengt vaak ook waardevolle kennis mee.”

Bekijk de volledige testimonial van Agnes.

 

Agnes Bordewijk

Topsupporter bij de overheid

“Ons vak verandert van dag tot dag, met mijn traineeship business 50+ kan ik bijblijven. Met de speciale trainingen van Public Support Business kan ik me zowel op menselijk vlak als vakinhoudelijk ontwikkelen.”

Bekijk de volledige testimonial van Chantal.

Chantal Ploum

Chantal volgt traineeships 50+ bedrijfsleven