Support Works logo Support Works logo

Ik zoek een trainee projectondersteuner voor mijn organisatie

Dan zijn we blij dat je bij Public Support aanklopt. Wij helpen je binnen een mum van tijd aan aanstormend talent. Met een vers hbo of wo-diploma op zak staan ze te popelen om als projectondersteuner aan de slag te gaan. En dat komt goed uit, want daardoor vinden we altijd een match voor organisaties in het publieke domein die extra ondersteuning zoeken.

Vind nu je support!
Group 13

Wanneer kies ik voor een trainee projectondersteuner?

Als je een jonge, slimme medewerker zoekt die met een frisse blik naar jouw vraagstukken kijkt. En als je organisatie wel een gemotiveerde projectondersteuner kan gebruiken die elke klus aangrijpt. Of dat nou een relatief simpele administratieve taak is of complexe projectondersteuning.

Wat kan ik verwachten van een trainee van Public Support?

Een jong, hoogopgeleid talent dat al gepokt en gemazeld is in projectmatig werken. Vanaf dag één biedt een trainee projectondersteuner van Public Support toegevoegde waarde aan je organisatie. Tijdens hun traineeship, die ze naast hun werk bij je organisatie volgen, staan kennis en vakmanschap centraal. IPMA PMO en Prince2 kennen voor hen geen geheimen. Vakinhoudelijk zijn ze van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte.

Wat verwacht een trainee projectondersteuner van onze organisatie?

Natuurlijk uitdagende projecten waar ze bij kunnen ondersteunen, maar met hun traineeship hoef je je niet bezig te houden. Onze trainees zijn erg gedreven en ontwikkelen zich naast hun werk voortdurend in hun vakgebied. Zo volgen ze als onderdeel bij ons regelmatig trainingen. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Daar heb jij als opdrachtgever geen omkijken naar.

Ja! Ik wil een trainee via Public Support