Wat bieden wij?

We hanteren een strenge selectieprocedure. Naast een algemene bedrijfspresentatie heeft iedere kandidaat twee gesprekken met twee regiodirecteuren. Daarnaast worden een taaltest en een softwaretest afgenomen en trekken we twee referenties na. Als hierna alle lichten op ‘groen’ staan volgt, na het G Plus traject, een aanstelling voor 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd.  

Arbeidsvoorwaarden

We bieden onze Topsupporters goede arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, 24 vrije dagen, een auto van de zaak, een prima pensioenregeling en een vaste onkostenvergoeding. Ook investeren we in de ontwikkeling van de Topsupporters door middel van het organiseren van onder meer workshops en zaterdagtrainingen.

Als je het anders wilt,
doe het dan ook anders!

Afwisseling en toch een vaste baan, dat is werken bij Public Support. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding, dus verwacht grote betrokkenheid over en weer. Door de kwalitatieve, actuele opleidingen en de beste begeleiding kun je je bij Public Support perfect ontwikkelen. En vergeet daarbij de uitstekende arbeidsvoorwaarden niet.

TOPfuncties

Public Support detacheert ervaren Topsupporters in functies als:

directiesecretaresse
bestuurssecretaresse
projectondersteuner
griffiemedewerker
afdelings­secretaresse
management­assistent
coördinator/ teamleider secretariaat

Social Support

Om onze Topsupporters in een ‘eigen’ omgeving kennis met elkaar te laten delen, hebben we op LinkedIn de groep ‘Public Support’ opgericht. Als Topsupporter heb je uiteraard een LinkedIn-profiel en neem je deel aan deze groep. Het motto van de Topsupporters is: ‘Het antwoord is altijd ergens’.  

Public Support introduceert
de Q-secretaresse

Binnen gemeenten, ministeries en provincies zijn diverse secretariële functies, zoals bestuurssecretaresse, directiesecretaresse, secretarieel griffiemedewerker en projectsecretaresse. Het is onze visie om al deze functies om te smeden naar één profiel: de Q-secretaresse.  

TOP referenties

psy-refkaartPublic Support werkt samen met 275 gemeenten en een
80-tal overheids-
instanties. Bekijk de
kaart voor de
volledige refe­-
rentielijst.

“Vanaf het eerste moment wist ik: dit is het bedrijf waar ik bij wil horen. Dat trotse gevoel heb ik nog steeds.”

Daphne Buissink (43), sinds 2013 in dienst.

Op je eerste werkdag bij Public Support staat hij voor je klaar: een Toyota Aygo. Zuinig, veilig en handig. Zo rij je eenvoudig naar de verschillende opdrachtgevers.