Support Works logo Support Works logo

Ik zoek een ervaren secretaresse voor een vaste werkplek

Dan ben je aan het juiste adres. Public Support is specialist in de werving en selectie van secretaresses voor vaste werkplekken. Van een secretaresse die je directeur volledig ontzorgt tot een officemanager of personal assistant die overzicht schept voor de man of vrouw aan de top. We snappen precies wat je nodig hebt, zelfs als dat lastig te vangen is in een functieomschrijving. Als we jouw wensen helder voor ogen hebben, gaan we op zoek naar de juiste match. Binnen zes weken stellen we drie toppers aan je voor.

Vind je support
Group 13

 

Kan Public Support snel een ervaren secretaresse voor mij vinden?

Nou en of! Met een netwerk van ruim tienduizend topsecretaresses lukt het ons een goede match te maken. Hoe pakken we dat aan? Eerst maken we persoonlijk kennis met jou en je organisatie. Daarbij luisteren we goed naar wat je precies nodig hebt. Het kan zijn dat je dat zelf ook nog niet helemaal helder voor ogen hebt. We snappen de vraag achter de vraag en kijken verder dan het takenpakket van de beoogde secretaresse. We gaan vervolgens op zoek naar een persoon die goed bij het bedrijf past. En nog belangrijker: bij jou. Binnen zes weken stellen we drie geschikte kandidaten aan je voor.

Waarom zou ik kiezen voor de hulp van Public Support?

Omdat het voor een HR-afdeling vaak een pittige klus is om snel een secretaresse te vinden die goed is en een perfecte klik heeft met de directeur. Als directeur heb je in jouw hectische baan niet alleen een proactieve ondersteuner nodig, die alles wat jij bedenkt in processen giet, plant en structureert, maar ook een maatje, een achtervang. Iemand met wie je even kunt sparren en die de weg plaveit zodat jij je kan focussen op jouw taak. Daar gaat een nauwkeurige zoektocht aan vooraf, die gebaat is bij mensenkennis, kennis over en liefde voor het vak van topondersteuners. En dat hebben wij.

Wat kan ik verwachten van een secretaresse?

Dat je snel beseft dat je niet wist dat je haar (of hem) zocht. Of dat ze überhaupt bestond. Dat je complexe agenda efficiënt is ingedeeld, dat je zakenreis tot in de puntjes is geregeld en dat de catering voor de lunchvergadering dit keer wél is afgestemd op het dieet van die belangrijke klant. Ze is jouw oren en ogen en jouw geweten op kantoor. Ze voelt aan wat er speelt en wat extra aandacht nodig heeft. Ze is communicatief sterk en maakt door haar jarenlange ervaring en verbindend vermogen al snel het verschil op de werkvloer.

Ja! Ik wil een secretaresse via Public Support