Ik zoek een topondersteuner voor een vaste werkplek?

Dan ben je aan het juiste adres. Executive Secretaries, het werving en selectiebureau van Public Support, is dé specialist in het zoeken en vinden van secretaresses voor vaste werkplekken. Van een secretaresse die jou als bestuurder of directeur volledig ontzorgt tot een officemanager of personal assistant die overzicht schept en fungeert als jouw linker- en rechterhand. We snappen precies wat je nodig hebt, zelfs als dat lastig te vangen is in een functieomschrijving. Als we jouw wensen helder voor ogen hebben, gaan we op zoek naar de juiste match. Binnen zes tot acht weken stellen we drie toppers aan je voor.

Kom in contact

 

Kan ik mijn gedroomde assistent via jullie vinden?

Nou en of! Met een netwerk van ruim tienduizend topsecretaresses zijn wij er zeker van een goede match te kunnen maken. Hoe pakken we dat aan? Eerst maken we persoonlijk kennis met jou en je organisatie. Daarbij luisteren we goed naar wat je precies nodig hebt. We snappen de vraag achter de vraag en kijken verder dan het takenpakket van de beoogde secretaresse. We gaan vervolgens op zoek naar een persoon die het vak beheerst en goed bij het bedrijf en in het team past. En nog belangrijker: bij jou.

Waarom zou ik kiezen voor jullie werving & selectie kwaliteiten?

Omdat het steeds weer een pittige klus blijkt om snel een secretaresse te vinden die goed is en de juiste klik heeft met het team en de directeur/bestuurder. Aan de top is het hectisch en heb je niet alleen een proactieve ondersteuner nodig, die alles wat jij bedenkt in processen giet, plant en structureert, maar ook een maatje, een achtervang, een buffer en verbinder. Iemand met wie je even kunt sparren en die de weg plaveit zodat jij je kan focussen op jouw taak. Daar gaat een nauwkeurige zoektocht aan vooraf, die gebaat is bij mensenkennis, ervaring in en liefde voor het secretaressevak. En dat hebben wij in overvloed.

Wat kan ik verwachten van jullie kandidaten?

Dagelijks spreken wij getalenteerde, ervaren, originele en krachtige vakvrouwen. Heel soms een echte vakman op dit gebied. Stuk voor stuk doorgewinterde topondersteuners. Hoog denkniveau, inhoudelijk sterk. ‘Ontzorgen’ is their middle name, elk project kunnen ze aan en ze zijn niet gek te krijgen. Vanuit de coulissen bieden zij een serieuze toegevoegde waarde! De kandidaten die we aan jullie voorstellen zijn fit for the job en wij vermoeden een match. De laatste fase van de selectie is aan jullie.

Kom in contact