Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Public Support zijn gemeenten en overheidsinstanties door heel Nederland. Denk aan provincies, waterschappen, omgevingsdiensten etc. Onze Topsupporters hebben functies als: directiesecretaresse, bestuurssecretaresse, projectondersteuner, griffiemedewerker, afdelingssecretaresse, managementassistent, coördinator/teamleider secretariaat. Daarnaast hebben wij Youngsupporters in dienst die ondersteuning bieden bij project- en afdelingsmanagers .

Omdat wij als landelijk detacheringsbureau gespecialiseerd zijn in secretariële ondersteuning hebben wij veel ervaren bestuurs- en directiesecretaresses in dienst die zeer flexibel zijn en binnen een dag het verschil kunnen maken bij een opdrachtgever. Ze kennen de overheidswereld/publieke sector, hebben kennis van besluitvormingsprocessen en persoonlijke contacten met de RD. Bij vakantievervanging, als invalkracht bij zwangerschapsverlof of ziekte of als extra ondersteuning bij drukte zijn dit de supporters die de opdrachtgever echt ontzorgen.

Doordat onze Top- en Youngsupporters op zeer diverse plekken werken binnen de overheid zijn ze zeer ervaren binnen de publieke sector en zullen ze altijd vol energie en daadkracht aan een nieuwe opdracht beginnen. Zowel invallen voor één dag of aansluiten of vervangen bij een langer lopend project is mogelijk. Public Support heeft genoeg mensen in dienst om altijd te kunnen leveren als er iemand nodig is.

Anders werken voor de overheid

Call Now Button