Passende en kundige Interimmers die het verschil maken

Met de mensen van Public Support verzekert u zich van even flexibele als daadkrachtige secretaresses, juristen en project- en communicatiespecialisten die vanaf dag één het verschil maken. Eén goed gesprek met een regiodirecteur en we weten wie uw organisatie nodig heeft en wie we bijna altijd nog dezelfde dag aan u voorstellen.

Passende detachering, wie en wat u ook zoekt
U geeft aan wat je zoekt, wij zorgen voor de juiste Interimmer. Voor een project of ter vervanging van iemand die ziek is of met verlof, of voor tijdelijke extra ondersteuning. Dat kan dus voor een paar dagen of voor een langere periode. Begint u met een korte periode en ontdek u dat u toch langer iemand nodig hebt? Dan verlengen we gewoon.

Vind uw Interimmer

Onze 8 voordelen

  1. U werkt met dé grootste detacheringsspecialist in de publieke sector. 
  2. U werkt met kundige, gedreven Interimmers. 
  3. U werkt met specialisten die onze kernwaarden delen: sociaal, ambitieus en authentiek. 
  4. Vanaf dag één merkt u dat u met iemand werkt die eigenaarschap toont en zelf gedreven is een verschil te maken. 
  5. U werkt met Interimmers die weten om te gaan met (politiek) gevoelige zaken. 
  6. U werkt tijdelijk of voor langere termijn met ons samen. En kunt verlengen als dat nodig is.
  7. We zitten in heel Nederland en stellen snel een geschikte Interimmer aan u voor. 
  8. U merkt aan alles waarom ons motto Werk met je hart is. 
Vind uw Interimmer

Op zoek naar een Interim secretaresse waar u op kunt rekenen?

Natuurlijk maken jullie eerst kennis met elkaar. Bevalt dat gesprek goed? Dan kan de Interim secretaresse direct starten, als u wilt.

Zo heeft u direct een kundige secretaresse die ervoor zorgt dat uw agenda goed is georganiseerd. Iemand die u het juiste werk uit handen neemt en u laat doen wat u het liefste doet. Iemand die snel begrijpt wie u wilt spreken en wie liever even niet. Iemand die ook op eigen initiatief uw werkdag overzichtelijk en productief houdt.

Of zoekt u een vaste secretaresse?
Ervaring genoeg en ook ons netwerk van ongeveer 10.000 secretaresses maakt dat we de juiste mensen kennen. Dus als u een vaste secretaresse zoekt in plaats van een Interimmer, kunt u bij onze specialisten van Wijzienje terecht. 

Vind uw Interimmer

Zoekt u precies de juiste projectspecialist?

Een Interim projectondersteuner, assistent, secretaris, coördinator, adviseur, kwartiermaker, programmamanager of projectleider? U vindt ze bij ons.

We garanderen u: ze brengen de juiste kennis en kunde met zich mee en werken met hun hart: hun harten kloppen sneller van projecten waar de wereld mooier van wordt. Denk daarbij aan vooral aan projecten rond klimaat- en energiethema’s.

Vind uw Interimmer

Zoekt u een Interim jurist met hart voor de publieke zaak?

Die vind u bij ons. Juristen die goed zijn in wat ze doen en gedreven zijn om een verschil te maken, of dat nou bij een gemeente, provincie, waterschap, ziekenhuis of woningcorporatie is. Als de wereld er maar mooier van wordt.

Zo werkt dat van dag tot dag
Onze Interim juristen zijn deskundig en maatschappelijk betrokken. Daarom willen ze aan de slag binnen de publieke sector. Dat merk u: ze staan positief in het leven, zoeken de verbinding met collega’s en komen vanuit overzicht en samenwerking tot passende, juridische oplossingen. Allemaal hebben ze een hbo- of wo-opleiding gedaan. Ze kunnen als generalist aan de slag. En als ze zich verdiepen al snel binnen een specialisme.

Vind uw Interimmer

Zoekt u een sterke communicatiespecialist?

Een complex krachtenveld waarin elke politiek-bestuurlijke organisatie zich in herkent: stakeholders die uit verbinding zijn en het grotere geheel niet meekrijgen. Hoe houd je alle partijen aangehaakt?

Public Support biedt communicatieadviseurs die met hun vakkennis en ervaring elke opgave met stakeholders samenbrengen. Verfrissend, verhelderend en verbindend.

Wij zijn dé partner in tijdelijke versterking. Met de meest gedreven interimmers. Waaronder communicatieadviseurs die werk maken van factor C, voor gemeenten en andere organisaties in de publieke sector. Wij begrijpen wat er speelt. Hoe communicatie bijdraagt aan meer participatie en minder complexiteit. Met gevoel voor politiek, organisatie en uitvoering van beleid. Wij zijn verbinders die uitblinken in sensitiviteit, zowel binnen als buiten de organisatie. Inzetbaar van strategisch advies tot woordvoering en contentcreatie. Met oog, oor en hart. Alles om het verschil te maken.

Vind uw Interimmer

Zo gaat dat in de praktijk

Al vanaf dag één maken ze een verschil binnen uw organisatie. Ze voelen zich verantwoordelijk, werken gestructureerd, houden het grote plaatje voor ogen en zijn extra scherp als het nodig is.

Goed om te weten: ze zijn al goed, maar worden steeds beter. Ze volgen namelijk continu trainingen bij ons en krijgen de begeleiding waar ze behoefte aan hebben.

In 3 stappen de perfecte Interimmer

Zoekt u een Interimmer? Dat kan vandaag nog, in drie simpele stappen: 

Stap 1. U belt onze regiodirecteur 
U belt met de dichtstbijzijnde regiodirecteur van Public Support. Die neemt uw wensen met u door. Daarna krijgt u meteen een cv van een passende en beschikbare Interimmer. 

Stap 2. U maakt kennis met de Interimmer
Als u wilt komt die Interimmer snel langs om kennis te maken om te kijken of de klik er is.  

Stap 3. U kiest wanneer jullie aan de slag gaan
Samen met de Interimmer spreekt u een startdatum af. 

Vind uw Interimmer