Wat betekent eigenlijk werken met je hart?

Datum

20 maart 2023

Je ziet onze slogan overal op social media en op onze website: Werk met je Hart. Klinkt goed hè? Maar wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Onze collega’s hebben allemaal hun eigen kijk op wat ‘Werk met je Hart’ betekent. En dat is precies wat we willen! Het maakt ons werk namelijk persoonlijk en zorgt ervoor dat we allemaal ons eigen steentje bijdragen aan onze missie.

Nu vraag je je misschien af: zijn er dan geen dingen waar we het bijna allemaal over eens zijn? Jawel hoor! Twee dingen zelfs:

1️⃣ 𝗕𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲𝗿 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱
Welke functie je ook vervult bij Public Support, iedereen wil bijdragen aan het mooier en beter maken van Nederland. Vanuit hun eigen functie. Samen een positieve impact leveren aan onze samenleving.

2️⃣ 𝗖𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗱𝗶𝗲 𝗲𝗹𝗸𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿 𝗵𝗲𝗹𝗽𝘁
Wij geloven er heilig in dat als je met fijne mensen werkt, die het hart op de goede plek hebben en vanuit de juiste intenties handelen, dat er oprecht werkgeluk ontstaat. Hoe? Goede communicatie. Luisteren naar elkaar. Omkijken naar een ander. Helpen waar het kan. Elkaar complimenteren. En plezier maken.

Wat verstaan jullie onder ‘werk met je hart’?