Wat betekent eigenlijk werk met je hart?

Datum

20 maart 2023

Je ziet onze slogan overal op social media en op onze website: Werk met je Hart. Klinkt goed hè? Maar wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Onze collega’s hebben allemaal hun eigen kijk op wat ‘Werk met je Hart’ betekent. En dat is precies wat we willen! Het maakt ons werk namelijk persoonlijk en zorgt ervoor dat we allemaal ons eigen steentje bijdragen aan onze missie.

Nu vraag je je misschien af: zijn er dan geen dingen waar we het bijna allemaal over eens zijn? Jawel hoor! Twee dingen zelfs:

Bijdragen aan een mooier Nederland

Welke functie je ook vervult bij Public Support, iedereen wil bijdragen aan het mooier en beter maken van Nederland. Vanuit hun eigen functie als Interim secretaresse, Interim jurist en Interimmer voor projecten. Samen een positieve impact leveren aan onze samenleving.

Communicatie die elkaar verder helpt

Wij geloven er heilig in dat als je met fijne mensen werkt, die het hart op de goede plek hebben en vanuit de juiste intenties handelen, dat er oprecht werkgeluk ontstaat. Hoe? Goede communicatie. Luisteren naar elkaar. Omkijken naar een ander. Helpen waar het kan. Elkaar complimenteren. En plezier maken.

Samen werken we aan een betere toekomst voor Nederland, met hart voor onze maatschappij en elkaar. Bij Public Support draait het om het realiseren van een positieve impact op ons land, vanuit elke functie die we vervullen. Daarnaast geloven we dat echt werkgeluk ontstaat wanneer we als een hecht team samenwerken, met oprechte communicatie, wederzijdse ondersteuning en plezier in wat we doen. Werk met je Hart bij Public Support is dus niet alleen een slogan, maar een gedeelde passie om het verschil te maken. Doe je mee? Bekijk gerust eens onze vacatures.