Cross Border Event voor secretaresses

Datum

4 augustus 2023

Public Support is trotse hoofdsponsor van hét congres van het jaar waar je als secretaresse, management- of projectondersteuner bij moet zijn geweest. We zijn de trotse sponsor omdat we weten hoe belangrijk dit soort congressen zijn voor de persoonlijke groei van secretaresses of managementondersteuners. Het Cross Border Event voor secretaresses wordt op 16 september a.s. georganiseerd in het MECC Maastricht door de vakverenigingen NVDM en IMA. Dus ben jij (directie- of bestuur) secretaresse, PA, VA, executive assistant, projectondersteuner, eventplanner of heb je een andere secretariële of ondersteunende functie? Kom dan vooral langs, iedereen is welkom!

Het is nieuw, het is anders, het is next level.

 

Waarom jij erbij moet zijn?

De aanmeldingen voor het Cross Border Event gaan erg hard en dat is logisch, vinden wij. Doordat het georganiseerd wordt door NVDM en IMA, de grootste vakverenigingen in de Benelux voor directiesecretaresses en managementondersteuners, kan je er namelijk vanuit gaan dat je inspiratie op gaat doen van echte specialisten in branche. Deze goedverzorgde dag is gevuld met inspirerende sprekers, zoals de secretaresse van de Minister President, en leerzame workshops. Het is dan ook de uitgelezen kans om met andere vakvrouwen en mannen over ons mooie vak te sparren en te netwerken maar ook om nieuwe dingen te leren. Uiteraard alles onder het genot van een hapje en een drankje.

De sprekers op het Cross Border Event voor secretaresses

Er komen heel wat sprekers langs, maar we geven je alvast een sneakpreview:

Ellen Jansen-Grootveld

Hoe is het om de secretaresse te zijn van Mark Rutte tijdens de val van het kabinet? Wat zijn haar uitdagingen en hoe is het om bij het ministerie van Algemene Zaken te mogen werken? We vinden het geweldig dat zij op het evenement aanwezig is en ons, als vakgenoot in het ondersteunende vak, meeneemt in wat haar dagelijkse werkzaamheden zijn.

Dr. Audrey-Flore Ngomsik

Een bijzondere spreker van internationale allure. Zij gaat ons meenemen in de wereld van duurzaamheid. Duurzaamheid gaat veel verder dan het redden van de wereld. Voor Dr. Audrey-Flore Ngomsik, Corporate Social Responsibility & Sustainable Development Strategist, is duurzaam leiderschap de eerste, in bedrijven te integreren, groene vaardigheid. Dr. Ngomsik gelooft dat sociale duurzaamheid (mensen), ecologische duurzaamheid (planet) en economische duurzaamheid (profit) gelijktijdig moeten worden aangepakt in antwoord op de duurzame uitdagingen van vandaag en voor zakelijk succes op lange termijn.

Charles Ruffolo

Hij zal als gastspreker het gehele Cross Border Event voor secretaresses verbinden en in de middag een workshop geven over de achterliggende gedachte van netwerken. Hij schreef de onder andere de internationale bestseller ‘Netwerk Je Weg Naar Succes’ en is het een grote eer dat hij aanwezig zal zijn op het event.

Informatie & aanmelden

De kaartverkoop is al gestart en de aanmeldingen lopen erg hard. Klik voor het programma of om je direct aan te melden op onderstaande link.

📆 16 september 2023
📍MECC Maastricht
🔗 Inschrijven