Interim officemanager

Een dragende kracht zijn binnen de organisatie. Dat is wat jou trekt. In de publieke sector, waar jouw werk er écht toe doet. Als Interim officemanager ben jij een onmisbare schakel voor de dagelijkse voortgang op de werkvloer. Je steunt, ontzorgt en ziet er op toe dat jouw collega’s optimaal kunnen presteren. Excelleren door anderen te laten excelleren. Dat is jouw doel en passie. Je bent de smeerolie van de organisatie.

Solliciteer nu

Een office manager is verantwoordelijk voor de organisatie en het runnen van een kantoor. Ze zorgen ervoor dat het kantoor vlot en efficiënt loopt, en dat alle werknemers hebben wat ze nodig hebben om hun werk goed te doen. Zo draag jij je steentje bij. Door anderen te helpen. Een goede kantoormanager moet georganiseerd zijn, uitstekende communicatieve vaardigheden hebben en in staat zijn veel verschillende taken tegelijk op te pakken. Mensen kunnen van jou op aan. Je bent betrouwbaar, een echte doorzetter en draait je hand niet om voor een pittige uitdaging. Je kan zelfstandig denken en lost problemen snel op. Bovendien breng je een vrolijke noot binnen de organisatie en geef je anderen nét dat ene zetje in de goede richting. Je bent dan ook een graag geziene gast op de werkvloer!

Oftewel, jij hebt:

 

 • De kwaliteiten die een officemanager zo onmisbaar maken;
 • Overzicht, gevoel voor plannen en doorzettingsvermogen;
 • Het vermogen adequaat op onvoorziene situaties in te spelen;
 • De behoefte om niet enkel op één plek te werken;
 • Een sense of purpose, werken in de publieke sector geeft je veel voldoening.

Werken bij Public Support

Enthousiast geworden? Begrijpen we 😊. Want zeg nu zelf: wat is er mooier dan werken met je hart? Elke dag vol passie bijdragen aan een mooiere wereld. We snappen dat je hart daar sneller van gaat kloppen. Daarom willen we vandaag nog in contact met je komen! We gaan graag zo snel mogelijk met je aan de slag. Want jij hebt natuurlijk heel veel moois te bieden, maar wij geven je net zo veel moois terug. Samen maken we er een geweldig avontuur van.

Public Support is dé specialist op het gebied van ondersteunende functies binnen de publieke sector. Onze Supporters zijn door heel het land werkzaam. Een gewaardeerde teamplayer zijn binnen een organisatie die ertoe doet. Dat is wat onze mensen nastreven.

Kom jij werken bij Public Support? We zetten nog even voor je op een rijtje wat dat inhoudt:

 • Echt iets bijdragen aan een mooiere wereld;
 • Samen iets nieuws realiseren. Want 1+1 = 3;
 • Een divers takenpakket binnen een prettige werkomgeving;
 • Een investering in jou en jouw ontwikkeling;
 • Een auto van de zaak, met tankpas (ook voor privégebruik);
 • Werken met je hart.

Meer weten over werken bij Public Support?

Interesse in een functie als officemanager binnen de publieke sector? Solliciteer vandaag nog bij ons! Je bereikt ons ook eenvoudig via ons telefoonnummer. Dit is 088 1204 100. We vertellen je graag hoe we je verder kunnen helpen. Je kan ons ook bereiken via het contactformulier of door een mail te sturen naar solliciteren@publicsupport.nl. Hopelijk tot snel!