Interim personal assistant

Ontzorgen, dat is waar jij voldoening uithaalt. Dankzij jouw proactieve instelling ben jij je eigen werkgever telkens een stapje voor, zodat hij of zij zich kan focussen op belangrijke zaken. Bovendien ben je een rots in de branding, welgemanierd, kalm en flexibel. Je werkt met je hart. Deze bevlogenheid is precies wat jou een uitstekende personal assistant maakt! Want werken in de publieke sector; een sector die er écht toe doet. Daar gaat ieders hart toch sneller van kloppen?

Solliciteer nu

Als personal assistant ben jij de rechterhand van jouw werkgever. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het beheren van agenda’s, het maken van afspraken, het afhandelen van correspondentie en het uitvoeren van andere administratieve taken. Je bent de dragende, o zo belangrijke kracht achter jouw werkgever. Een goede personal assistant is efficiënt, detail-georiënteerd en in staat tot multitasking. En dat alles met een lach op je gezicht 😊.

Als personal assistant ben jij geduldig, oplettend, en detail-georiënteerd. Je kan anticiperen op de behoeften van jouw werkgever en bent proactief in het oplossen van problemen. Jij bent de steunpilaar waar men op terug kan vallen. Als onverstoorbare sidekick vorm jij het verbindingsstuk tussen jouw werkgever en zijn of haar omgeving. Je draait je handen niet om voor een uitdaging. Sterker nog, je haalt er onwijs veel kracht uit.

Werken bij Public Support

De beste persoonlijke assistenten kunnen uitstekend communiceren. Ze zijn discreet, betrouwbaar, en bezitten een hoge mate van integriteit. Betrouwbare persoonlijke assistenten zijn een onschatbare aanwinst voor elk individu en organisatie. Misschien ben jij wel die aanwinst!

Sluiten bovenstaande kwaliteiten aan op jouw profiel? Dan willen we je graag ontmoeten. Want onze passie is mensen met passie. Mensen die willen bijdragen aan een groter geheel. Zij die het grote plaatje zien. Samen uitblinken, als mens en als professional. Dat is wat onze Supporters uniek maakt. Je hebt ons ongetwijfeld een hoop te bieden. Daarom kunnen we niet wachten om in contact met je te komen.

Public Support werft en selecteert Supporters voor ondersteunende functies binnen de publieke sector. Heb jij het Support-DNA in je lichaam? Dan ben jij voor elke organisatie in de publieke sector een aanwinst. We gaan graag voor je aan de slag om dit avontuur vorm te geven. Maar wat houdt werken bij Public Support precies in? We zetten het even voor je op een rij:

  • Een unieke bijdrage leveren aan de maatschappij;
  • Een uitdagende, afwisselende baan;
  • Werken op een plek waar jij er écht toe doet;
  • Samen groeien. Als mens en als professional;
  • Werken op verschillende plekken in Nederland;
  • De mogelijkheid om een auto te leasen;
  • Terechtkomen in een gezellig, ijverig team;
  • Werken met je hart.

Meer weten over werken bij Public Support?

Gepassioneerd, ambitieus en bevlogen? En wil jij werk doen dat er echt toe doet? Wacht niet langer en solliciteer direct bij Public Support! We vertellen je graag meer over deze prachtige kans. Voor jou én voor ons. Want samen maken we er een schitterende reis van.

Neem gerust telefonisch contact met ons op. Dit kan via 088 1204 100. We vertellen je graag hoe we je van dienst kunnen zijn. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@publicsupport.nl. Hopelijk spreken we elkaar snel!