Hoe wij voor jou een verschil maken

Je houdt als jurist van het juridische handwerk en helpt graag mensen. Vanuit je kennis en kunde en minstens zo belangrijk: vanuit je hart. Ben je er even tussenuit geweest en zoek je nu een passende nieuwe start? Of werk je nu als jurist, maar teveel hard met een ‘d’ en te weinig hart met een ‘t’? Bij Public Support werken we met ons hart, voor organisaties met een maatschappelijk doel. Zo draag je bij en word je gezien om wat je kunt én wie je bent.

Bekijk onze vacatures

Waarom je voor ons wilt werken

Je werkt als jurist in een omgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen. Verder werk je met een regiodirecteur die er is als je vragen hebt en waarmee je van gedachten kunt wisselen.

Daarnaast kun je je juridische vaardigheden verder aanscherpen binnen onze eigen Public Support Academy. Je werkt daarin aan je persoonlijke ontwikkeling, praktische vaardigheden en vakinhoudelijke zaken.

Herken jij je hierin?

Je staat positief in het leven en werkt graag met en voor anderen. Verder vind je het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren, want dat kan je.

Omdat wet- en regelgeving in de publieke sector constant in beweging zijn, is er een grote behoefte aan juristen met een helikopterview. Juristen die tot maatschappelijk passende, wettelijke oplossingen komen.

Bekijk onze vacatures

Voorbeeldopdrachten voor juristen

Als Interim jurist werk je via ons steeds op andere plekken, in verschillende rollen. Je werkt dus aan verschillende zaken, bijvoorbeeld:

 • WOO-verzoeken en -vergunningen
 • Toezicht, handhaving en de fysieke leefomgeving
 • Beschikkingen, verweerschriften en processtukken
 • Wet- en regelgeving
 • Handhavingsmaatregelen
 • Reparatoire sancties binnen het bestuursrechtelijke kader

Je analyseert, legt verbanden, verheldert en voert regie over complexe vragen. Daarbij kom je tot structurele verbeteringen.

Bekijk onze vacatures

Jobalert

Wil je de nieuwste vacatures van Public Support in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze Jobalert.

Mail mij de nieuwste vacatures


Waarom het zo fijn is via ons gedetacheerd te werken

Om te beginnen is je werk lekker afwisselend als Interim jurist. Je verandert namelijk met regelmaat van locatie, opdrachtgever en dus ook van je directe collega’s. Verveelt nooit. En tegelijkertijd heb je alle zekerheden van een vast contract.  

Verschillende opdrachtgevers en periodes
Soms werk je ergens een paar dagen, een andere keer zit je er een half jaar of langer. Wat wel altijd hetzelfde is: je werkt voor mooie maatschappelijk relevante organisaties. Zo werk je altijd met je hart. Denk aan gemeenten, provincies, de Belastingdienst en veiligheidsregio’s. 

We hebben volop aandacht voor jouw ontwikkeling als jurist
Je krijgt alle gelegenheid om je op professioneel én persoonlijk vlak te ontwikkelen. Denk aan verschillende trainingen en onze online Public Support Academy.  

Bekijk onze vacatures

Onze acht voordelen voor juristen

 1. Je werkt binnen de publieke sector en bent dus bezig met maatschappelijk relevante onderwerpen. 
 2. Je wordt gezien voor wie je bent en gewaardeerd om wat je doet.
 3. Je hebt afwisselend en uitdagend werk door de verschillende opdrachten waar je aan werkt.  
 4. Je hebt een vast contract met een goed salaris.  
 5. Je kunt jezelf volop ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk vlak.  
 6. Je beweegt je lekker vrij met je auto van de zaak.
 7. Je hebt leuke, kundige collega’s met wie je van gedachten kunt wisselen – of een borrel kunt drinken.  
 8. Last but not least: je werkt met je hart.  
Bekijk onze vacatures


Vier dagen om te landen en kennis te maken

Kom je bij ons werken? Leuk! En welkom 🙂

Ook wel spannend natuurlijk. Daarom geven we je een warm welkom en zorgen we voor een uitgebreide kennismakingsperiode. 

Om te beginnen leggen we letterlijk de rode loper naar ons kantoor voor je uit. En nog voordat je start, staat je lease-auto voor de deur. Zo rij je meteen met je nieuwe auto richting die rode loper.  

We nemen samen met jou vier dagen de tijd om kennis te maken en je in te werken. De eerste twee doen we op locatie, bij ons in Lisse. Die andere doen we online. 

Zo leer je de organisatie kennen, je collega’s, de cultuur en de tools waarmee we werken. Je volgt ook een paar trainingen, zodat je goed voorbereid op je eerste opdracht verschijnt. 

Bekijk onze vacatures


Je ontwikkelt je volop met onze Public Support Academy

Met onze Public Support Academy werk je wanneer jij dat wilt aan je persoonlijke ontwikkeling, praktische vaardigheden en vakinhoudelijke kennis. Je kiest uit meer dan 500 trainingen, in de vorm van e-learning, podcasts, persoonlijke scans en webinars. 

Je leert dus over je vak als jurist én maakt stappen op persoonlijk vlak. Zo weet je alles wat je moet weten én groei je als persoon. Maximale voorbereiding en ondersteuning dus voor al die mooie opdrachten die je gaat doen. 

Bekijk onze vacatures