Als jurist in de publieke sector werk je aan interessante zaken die een bijdrage leveren aan de samenleving. Je wilt je kennis en kunde gebruiken om echt een verschil te maken. Daarom heb je voor deze bijzondere sector gekozen. En je bent goed in wat je doet! Je werkgever kan altijd op je rekenen voor uitstekend advies en steun.  

Solliciteer nu

Je wilt deel uitmaken van iets wat groter is dan alleen jezelf. Werken in de publieke sector geeft je dat gevoel. Het gaat er niet alleen om geld te verdienen, maar ook om een positieve bijdrage aan de samenleving leveren. En dat is wat je echt motiveert!

De publieke sector is een veeleisende omgeving. Je wilt elke dag het beste van jezelf kunnen geven. Gelukkig gedij je goed bij uitdagingen. Dankzij je kritische houding ben je in staat om problemen op te lossen en met vernieuwende oplossingen te komen. Je bent niet bang voor verandering, maar ziet die als een opwindende kans. Met je proactieve houding draag je bij aan een betere wereld. Dat is precies wat jou tot een uitstekende jurist in de publieke sector maakt!

 

Werk je als jurist bij Public Support, dan verleen je juridische ondersteuning aan diverse organisaties. Dit kan bestaan uit het geven van advies over juridische zaken, het opstellen en beoordelen van juridische documenten, het vertegenwoordigen van de organisatie in rechtszaken of het onderhandelen met andere partijen. Ook wordt van je verwacht dat je op de hoogte blijft van veranderingen in wet- en regelgeving en dat je het personeel bijscholing geeft over nieuwe ontwikkelingen. Bovendien wordt van je verwacht dat je goede relaties onderhoudt met collega’s en burgers of bedrijven.

 

Werken bij Public Support

Werken als jurist bij Public Support betekent werken met je hart voor het algemeen belang. Wij zetten ons in om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan mensen die dat nodig hebben, en we hebben een lange geschiedenis van succes bij het vinden en aanwerven van toptalent voor ondersteunende functies in een hele reeks sectoren. Onze Supporters maken een verschil vanaf dag één en we zijn er trots op dat we hen de kans kunnen bieden een echte impact op de samenleving te hebben.

Public Support is de juiste organisatie voor jou als je deel wilt uitmaken van iets groters dan alleen jezelf. Werken in de publieke sector geeft je dat gevoel. Het gaat er niet alleen om geld te verdienen, maar ook om een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren. En dat is wat je echt motiveert!

Bij Public Support gaat het erom een unieke bijdrage aan de samenleving te leveren. Wat houdt dat nu eigenlijk allemaal in? We zetten het voor je op een rij:

  • Laat je stempel achter op de wereld.
  • Een baan die een verscheidenheid aan uitdagingen biedt.
  • Ergens werken waar je gewaardeerd wordt en je werk een verschil maakt.
  • Samenwerken om te groeien.
  • Zowel als mens als professional stappen maken.
  • Werkzaam zijn op verschillende plaatsen in heel Nederland.
  • De mogelijkheid om een auto te leasen.

Meer weten over werken bij Public Support?

Public Support is een jonge en ambitieuze sociale onderneming die op zoek is naar getalenteerde mensen die het verschil willen maken. We geloven dat iedereen toegang verdient tot juridische dienstverlening van hoge kwaliteit en we zijn op een missie om dat voor iedereen te bieden. We zoeken iemand die gepassioneerd is door sociale rechtvaardigheid en die zijn vaardigheden en kennis wil gebruiken om een verschil te maken in de wereld. Als dit klinkt als jij, dan horen we graag van je!

Neem contact met ons op voor meer informatie over wat Public Support voor jou kan doen. Dit kan per telefoon op 088 1204 100, gebruik ons contactformulier of stuur een email naar info@publicsupport.nl. We hopen snel van u te horen!