Onderzoek: De weg naar co-manager

De rol van supportprofessional is anno 2021 van vitaal belang voor organisaties. Het vakgebied ontwikkelt zich tot een zelfstandige en belangrijk beroepsgroep. Om het belang van deze transformatie te ondersteunen hebben we de handen ineengeslagen met Schoevers en een onderzoek onder ruim 300 supportprofessionals uitgevoerd.

In dit onderzoek hebben we gevraagd waar supportprofessionals zich mee bezighouden in hun huidige rol. Wat zijn op dit moment hun belangrijkste taken en wat verwachten ze van de komende jaren? Daarnaast hebben we getoetst hoe onmisbaar ze zijn voor de organisatie, door bijvoorbeeld te bekijken wat er gebeurt als ze met verlof gaan. De resultaten hebben we gebundeld in een onderzoeksrapport. Dit rapport kun je onderaan deze pagina eenvoudig downloaden.

Schoevers heeft twee jaar geleden een soortgelijk onderzoek uitgevoerd. Deze resultaten vergelijken we ook met het huidige onderzoek, om te zien of er op deze korte termijn ook al een verschil te zien is. In dit onderzoek schetsen wij de weg naar co-manager.

Wil je het onderzoeksrapport lezen, vul dan het onderstaande formulier in, je krijgt dan direct op deze pagina een link naar het rapport. Veel leesplezier!

Schoevers en Public Support onderzoeksrapport

Wil je graag het onderzoeksrapport lezen? Vul hieronder dan je gegevens in en download vervolgens de PDF versie.