Ik wil mijn carrière een vliegende start geven

Dat kan bij ons! We zoeken jong talent voor ons ontwikkelprogramma. Ben jij die net afgestudeerde hbo’er of wo’er die een vliegende start wil maken binnen de publieke sector? Dan is dit ontwikkelprogramma op je lijf geschreven.

Waar anderen misschien alleen je cv zien, zien wij vooral jouw drive en waar je hart naar uitgaat. Wat ons betreft is dat het beste vertrekpunt om je loopbaan een nieuwe vlucht te geven. Met een bestemming die je wellicht nooit eerder had bedacht. Noem het een fijne plotwending, als in de betere feelgoodfilm.

Waarom jij? Omdat je aardig bent. Met een hoog denkniveau en omdat je ertoe wilt doen door anderen ertoe te laten doen.

Naar vacatures

Hoe ziet dit ontwikkelprogramma eruit?

Je start met twee weken training zodat je beslagen ten ijs komt wanneer je gaat starten met jouw opdracht als ondersteuner binnen de publieke sector. Je leert Public Support kennen. Je leert vaardigheden die je nodig hebt om de rol van ondersteuner goed uit te oefenen. Er zijn theoretische trainingen als “Hoe werkt de gemeente?”, “Politieke intelligentie” en een kennismaking met projectmanagement en Agile. Ook krijg je trainingen meer gericht op persoonlijke ontwikkeling.  Gedurende jouw eerste jaar bij Public Support zijn er nog 9 dagen vastgesteld waar je bewust met jouw ontwikkeling aan de slag gaat. In de jaren daarna verdiep je je steeds verder in de publieke sector en ga je meer maatwerk trainingen volgen vanuit onze online Public Support Academy. Zo zorgen wij ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Kortom, ben jij iemand die nooit uitgeleerd is en wil je graag carrière maken en ervaring opdoen binnen de publieke sector? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ons ontwikkelprogramma start 5 keer per jaar. Kijk snel naar de mogelijkheden!

Naar vacatures