Ik heb ondersteuning nodig bij een project

Dan ben je aan het juiste adres. Projectmatige ondersteuning is onze specialiteit. Hoe pakken we het aan? Eerst nemen we samen met jou het project onder de loep. Als we glashelder hebben wat jouw behoefte is, zoeken we er de juiste projectmedewerker bij. Met een team van ruim 140 ervaren kandidaten vinden we altijd een perfecte match.

Vind nu je support!

Hoe vind ik snel een ervaren projectmedewerker?

Daarvoor klop je aan bij een van de regiodirecteuren van Public Support. Zij kennen het publieke domein als hun broekzak en begrijpen direct waar jouw project behoefte aan heeft. Zij schakelen snel en stellen nog dezelfde dag de beste projectondersteuner aan je voor. Of je nu iemand zoekt voor twee weken of vijf maanden, onze projectondersteuners zijn gewend om snel in te vliegen en een project direct van de grond te tillen.

Wat voor projectmedewerkers kan ik via Public Support inschakelen?

Dat varieert van trainees die graag bij de overheid aan de slag gaan, tot ervaren junior en senior projectmedewerkers. Alle projectmedewerkers weten hoe de hazen lopen bij overheidsorganisaties en ze zijn vertrouwd met de politiek-bestuurlijke omgeving. Daarom voegen zij al vanaf dag één waarde toe aan jouw project. Onze trainees volgen intern een opleiding terwijl ze bij jou aan de slag zijn. Jong talent is vaak lastig te vinden, terwijl starters juist vaak staan te springen om meer werkervaring. Daarom koppelen we jullie graag aan elkaar. Win win!

Wat kan ik verwachten van een junior en senior projectmedewerker?

Dat zij de spin in het web zijn. Zij houden een helicopterview over het project, zorgen voor structuur en houden de financiering en planning in de gaten. Kortom, ze ontzorgen je. Ze hebben ervaring met projectmatig en opgavegericht werken en vinden daardoor snel de weg in je organisatie. Al onze projectmedewerkers zijn helemaal up-to-date dankzij het volgen van interne trainingen en bijscholingen. Daarnaast krijgen ze van ons ook begeleiding op persoonlijk vlak, zodat ze in jouw project de beste versie van zichzelf zijn.

Ja! Ik wil een projectmedewerker via Public Support