Alles om jou als geen ander te laten Supporten

Jij wilt ertoe doen met je werk. In de publieke sector. Uitblinken in support. In de breedste zin van het woord. Excelleren door anderen te laten excelleren. Daarbij wil je afwisseling, van werkomgeving, van opdrachtgevers. Maar ook graag de zekerheid van een vast contract. En je blijven ontwikkelen, als mens en professional.

Tijd om bij ons aan de slag te gaan
Is dit waar jij blij van wordt? Ga dan als gedetacheerde aan de slag bij Public Support. Wij hebben en doen alles om jou als geen ander te laten Supporten. Inderdaad, met hoofdletter S.

Wat jou kenmerkt
We kennen je nog niet persoonlijk, maar we weten al wel dat je initiatiefrijk bent, positief in het leven staat en goed zelfstandig en gestructureerd kunt werken. Je houdt ervan om alles tot in detail te organiseren, bent organisatie- en politieksensitief en maakt gemakkelijk contact met nieuwe mensen off- en online. En je vindt het fijn om deel uit te maken van ons vaste, gezellige en steeds grotere team van Supporters.

Bekijk onze vacatures

De acht aardigste voordelen van werken bij Public Support

 1. Je bent actief binnen de publieke sector.
 2. Je wordt zeer gewaardeerd om wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet.
 3. Je hebt een dynamisch werkleven door de afwisseling van opdrachtgevers.
 4. Je geniet de zekerheid van een vast contract met passend salaris.
 5. Je hebt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.
 6. Je beweegt je lekker vrij door een auto van de zaak.
 7. Je maakt deel uit van een topteam om kennis mee uit te wisselen en af en toe een borrel mee te drinken.
 8. Je doet werk waar je je hart in kunt leggen.
Bekijk onze vacatures

Jobalert

Wil je de nieuwste vacatures van Public Support in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze Jobalert.

Mail mij de nieuwste vacatures


Wat maakt je als secretaresse tot Supporter met hoofdletter S

Hoe zien wij dat jij uitblinkt in secretariële ondersteuning? We geven je graag een beeld. Om te beginnen neem je ruime ervaring mee als secretaresse. Fijn als je de publieke sector al kent, maar van een staat van dienst in het bedrijfsleven worden wij ook blij.

Je verenigt vele kwaliteiten
Die ervaring en je snelheid van begrip maakt dat je aan een half woord genoeg hebt. Je weet ervoor te zorgen dat je opdrachtgever nooit in de klem komt met afspraken. Je neemt heel veel werk uit handen. Regelt gevraagd én proactief van alles. Je bent buffer, filter en bruggenbouwer ineen.

Direct vertrouwd en van grote waarde
Ga je ergens aan de slag, dan begrijp je binnen de kortste keren hoe de hazen lopen binnen een organisatie. Je hebt direct toegevoegde waarde in een team. Met een schat aan know-how. Hoe tijdelijk je ergens ook werkt, je bent al snel een belangrijke vraagbaak voor andere medewerkers. Dat alles bij elkaar maakt je als secretaresse tot een Supporter met hoofdletter S.

Daarnaast ben je …

 • prettig en aardig in de omgang
 • communicatief sterk
 • verbindend
 • flexibel inzetbaar
 • een goede beheerser van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • van onbesproken gedrag (soms is AIVD-onderzoek nodig)
 • bereid om te reizen
Bekijk onze vacatures

Wat maakt je als jurist tot Supporter met hoofdletter S

Je houdt van het juridische handwerk, van mensen helpen met de wet én met je hart. Maar, óf je bent er even tussenuit geweest, voor andere belangrijke zaken in het leven. En vraagt je af hoe je de voor jou perfecte nieuwe start kunt maken. Óf je bent op dit moment actief als jurist op een plek waarvan je gevoel zegt: te veel hard met een d, te weinig hart met een t. Je wilt werk waar je menselijk en professioneel gelukkig van wordt. In beide situaties zal Public Support je meer dan goed doen. Waar je als jurist ook staat in je carrière, wij bieden je alle gelegenheid om in de publieke sector de beste versie van jezelf te ontdekken. Gezien en gewaardeerd worden. En gewoon blij.

Dit is wat je meebrengt
Je hebt ervaring als jurist, bijvoorbeeld als advocaat of juridisch medewerker. Staat positief in het leven en maakt graag verbinding met anderen. Bent organisatie- en politieksensitief en vindt het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Je kunt goed integraal verbindingen leggen en met een helikopterview denken om tot (maatschappelijk) passende, wettelijke oplossingen te komen. Je legt makkelijk contact met collega’s en burgers of bedrijven; één telefoontje kan soms een procesgang voorkomen. Je bent in eerste instantie generalist, maar ook heel snel in staat om de diepte in te gaan op specialistische gebieden.

Daarnaast ben je …

 • prettig en aardig in de omgang
 • communicatief sterk
 • flexibel inzetbaar
 • een goede beheerser van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • van onbesproken gedrag (soms is AIVD-onderzoek nodig)
 • bereid om te reizen

Dit is wat je doet als Legal Supporter
Als Legal Supporter ben je in vaste dienst van Public Support steeds op andere plekken actief. Je houdt je bezig met Vergunningen, Toezicht, Handhaving en de fysieke leefomgeving. Je stelt beschikkingen, verweerschriften en processtukken op. Je controleert of wet- en regelgeving worden nageleefd en neemt indien nodig handhavingsmaatregelen of legt reparatoire sancties op binnen het bestuursrechtelijke kader. Je analyseert juridische vraagstukken vanuit verschillende aandachtsgebieden en legt de juiste verbanden. Je voert de regie over complexe dossiers en draagt (structurele) verbeteringen aan voor onze opdrachtgevers.

Dit bieden wij om jou als geen ander te (laten) Supporten?
Wij bieden onze Supporters een vast contract (voor 24, 32 of 36 uur), een leaseauto (of goede mobiliteitsvergoeding), volop trainingsmogelijkheden, afwisselende opdrachten, een interessant professioneel netwerk, verkwikkende vitaliteitsdagen en hele goede feesten en andere bijeenkomsten. Je gaat deel uit maken van een even informele als ambitieuze organisatie waar aandacht centraal staat. Wij investeren graag in jou, bijvoorbeeld in een persoonlijke leerlijn bestuursrecht en juridische procesvoering. Met al onze Support voor jouw persoonlijke en professionele, vakinhoudelijke ontwikkeling helpen we je de beste versie van jezelf te worden en te blijven.

Wie je ook bent, je werkt met je hart
We kennen je nog niet persoonlijk, maar we weten al wel dat je authentiek, sociaal en ambitieus bent. Jij hebt net als wij ‘werk met je hart’ hoog in het vaandel staan. Je hebt met succes een juridische c.q. rechtenopleiding afgerond op wo- of hbo-niveau. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als jurist. Levenservaring is een pre. Motivatie en drive zijn het allerbelangrijkst.

Gaat jouw hart hiervan sneller kloppen?
Zijn wij de uitdaging die jij zoekt? Ben jij de jurist die wij heel graag zien? Geef je carrière in legal een nieuwe boost en start bij Public Support. Wil eerst nog meer weten? Neem persoonlijk contact op met Stephany Klaassen, directeur Legal Support: 06 53 98 50 79.

Bekijk onze vacatures

Wat maakt je als jong talent tot Supporter met hoofdletter S

Wat maakt jou voor ons tot een (aanstormende) topper in Support voor de publieke sector? Laten we een beeld schetsen. Om te beginnen hoef je niet per se ervaring mee te nemen, als je maar wel graag in de publieke sector wilt werken. Gedrevenheid is wat jou tekent. In combinatie met een aangename drang om je verder te ontwikkelen.

Feeling en talent voor ontzorging
Je hebt affiniteit met de publieke sector. Je hebt feeling voor werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je weet vanaf dag één waarde toe voegen aan je werkomgeving. Eigenaarschap wordt door jou omarmd. Je weet een helicopterview te houden, voor structuur te zorgen en scherp te zijn. Je kunt snel je weg vinden in een organisatie. Je bent een geboren ontzorger. Dat alles bij elkaar maakt je tot Supporter met hoofdletter S, een Young Supporter.

Daarnaast ben je …

 • prettig en aardig in de omgang
 • communicatief sterk
 • verbindend
 • flexibel inzetbaar
 • een goede beheerser van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • van onbesproken gedrag (soms is AIVD-onderzoek nodig)
 • bereid om te reizen
Bekijk onze vacatures


Het mooie van gedetacheerd worden door ons

Laat jij je als TopSecretaresse, Young Supporter of Legal Supporter detacheren door Public Support, dan heeft dat de nodige voordelen voor jou. Het begint natuurlijk al met het feit dat je heel afwisselend werk hebt. Je bent steeds voor een tijdje op een andere locatie, voor een andere opdrachtgever actief. Tegelijkertijd geniet je alle zekerheden van een vast contract.

Uiteenlopende opdrachtgevers en periodes
De periodes waarvoor je ergens gedetacheerd wordt, kunnen nogal verschillen: van enkele dagen tot een half jaar (of zelfs langer). Je opdracht is altijd in de publieke of een aanverwante sector, en incidenteel (als het past bij jou en jouw skills) in het bedrijfsleven.

Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling
Bij ons krijg je alle gelegenheid om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen, sterker nog daar hechten wij veel waarde aan. Zo lopen we altijd voorop voor onze opdrachtgevers. Via allerhande live trainingen en via onze online Public Support Academy.

Detachering bij Public Support in acht pluspunten

 1. Je wordt zeer gewaardeerd om wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet.
 2. Je werkt binnen de publieke sector.
 3. Je hebt een dynamisch werkleven door de afwisseling van interim opdrachten en opdrachtgevers.
 4. Je hebt de zekerheid van een vast contract met goed salaris.
 5. Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.
 6. Je bent lekker mobiel door een auto van de zaak.
 7. Je maakt deel uit van een topteam om kennis mee uit te wisselen en af en toe een borrel mee te drinken.
 8. Je doet werk waar je je hart in legt.
Bekijk onze vacatures

Hoe we jou als secretaresse ook naar een nieuwe vaste baan op één plek kunnen Supporten

Stel, je hebt een vaste baan als secretaresse, maar je weet en voelt dat je ergens anders veel beter op je plek zou zijn. Echt met je hart je werk zou kunnen doen. En veel meer gewaardeerd zou worden om wat je in huis hebt.

Wat Public Support voor jou kan betekenen
Je wordt behoorlijk blij van hoe Public Support aankijkt tegen professionals zoals jij. Het enige wat je niet aanspreekt, is dat je als gedetacheerde steeds ergens anders aan de slag gaat. Gelukkig hebben we voor jou een andere optie: je helpen bij het vinden van een nieuwe vaste baan als secretaresse op één werkplek.

Spannende zoektocht
Naast al ons detacheringswerk worden we veelvuldig ingeschakeld voor de werving en selectie van secretaresses voor vast. Dat zorgt altijd voor een spannende zoektocht naar die ene kandidaat die perfect past bij de functie, de organisatie, het team en de opdrachtgever.

Herken jij jezelf hierin?
Hoe verschillend de vragen ook zijn, het gaat altijd om secretaresses die vele kwaliteiten verenigen. Een proactieve instelling, het vermogen te verbinden, sterk als achtervang, maar ook als buffer en om mee te sparren. Een secretaresse die ertoe doet. Die als geen ander anderen helpt ertoe te doen. Hoog denkniveau, inhoudelijk sterk. Ontzorging als tweede naam. Met hart voor het werk.

We leren je graag kennen
Herkenbaar? Interesse gewekt? Neem contact op met onze specialisten van werving en selectie.

Bekijk onze vacatures

Werk dat jouw hart sneller laat kloppen

Daar sta je, jij die zo graag verder wilt. Wij kruisen je pad en zien je staan. Wij zijn dé specialist in ondersteuning van de publieke sector. Wat heb jij daaraan? Of je nou een topondersteuner in de dop bent, of eentje met heel veel vlieguren, is je hart jouw radar, dan zijn wij er voor jou. Zelfs als je compleet nieuw bent in onze tak van sport. Waar anderen misschien alleen je cv zien, zien wij vooral jouw drive. En waar je hart naar uitgaat. Wat ons betreft is dat het beste vertrekpunt om je loopbaan een (nieuwe) vlucht te geven. Met een bestemming die je wellicht nooit eerder had bedacht.

En waarom jij? Omdat je aardig bent, met een hoog denkniveau, en omdat je ertoe wilt doen door anderen ertoe te laten doen.
Jij bent de schouders waarop het goed bouwen is. Precies wat al onze Supporters, ieder op hun geheel eigen wijze, tekent. Dat maakt jou heel aantrekkelijk voor ons en de publieke sector. En dat maakt ons aantrekkelijk voor jou, dat wij jou zien en gezien maken. Dat is Public Support. Werk met je hart.

Geef je carrière een vliegende start met ons Young Support Talentprogramma

Ben jij die net afgestudeerde hbo’er of wo’er die een vliegende start wil maken binnen de publieke sector? Dan is ons ontwikkelprogramma jou op het lijf geschreven.

Alles om je praktisch, inhoudelijk en persoonlijk verder te ontwikkelen
Je start de eerste twee weken met het volgen van online trainingen. Zo kom je goed beslagen ten ijs bij je eerste echte project bij een opdrachtgever in de publieke sector. Je leert Public Support kennen. Je bekwaamt jezelf (extra) in alle mogelijke, praktische vaardigheden. Je krijgt theoretische trainingen als ‘Hoe werkt de gemeente?’ en ‘Politieke intelligentie’. Je maakt kennis met alle ins en outs van projectmanagement en agile werken. Ook krijg je trainingen met een focus op je persoonlijke ontwikkeling. Na de eerste twee weken heb je verdeeld over je eerste Public Supportjaar nog negen ontwikkeldagen. In de jaren daarna verdiep je je steeds verder en ga je meer maatwerktrainingen volgen vanuit onze online Public Support Academy. Alles om ervoor te zorgen dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Wil jij dit ook? Meld je aan
Wil jij de ideale ervaring opdoen, carrière maken en blijven leren binnen de publieke sector? Als Supporter met hoofdletter S? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ons ontwikkelprogramma start vijf keer per jaar. Meld je snel aan voor een sollicitatie. We komen graag in contact met je!

Bekijk onze vacatures


Het traineeship om je als ervaren secretaresse verder te ontwikkelen

Ben jij die secretaresse met ervaring én met heel veel zin om zich verder te ontwikkelen? Net zo goed ambitieus als avontuurlijk? Een flexibele hoogvlieger die wel graag een vast contract heeft? Aangenaam kennismaken! Speciaal voor jou hebben wij het unieke Traineeship voor TopSecretaresses ontwikkeld, de perfecte mogelijkheid om je verder te verdiepen in jouw vak. Passend bij de TopSecretaresse die je bent en wilt blijven.

Uitdagend en divers, live en online
Met het Secretaresse Traineeship werk je voor diverse, uitdagende opdrachtgevers, terwijl je jezelf verder ontwikkelt via ons gerenommeerde live trainingsprogramma. Daarnaast en daarna kun je onbeperkt gebruikmaken van ons online leerplatform, de Public Support Academy.

Dit ben jij ten voeten uit
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe TopSecretaresses. Professionals in Support (met hoofdletter S) die snel verbinding zoeken en maken. Met opdrachtgevers, maar ook met collega’s. Die snappen hoe lijntjes binnen een organisatie lopen. Snel kunnen schakelen. Van spanning houden en stevig in hun schoenen staan. Herken jij je hierin? Dan is dit traineeship zeker iets voor jou. Jij biedt jouw expertise aan, en wij geven daar gespecialiseerde trainingsdagen voor terug. Je ontwikkelt je naast je werk op persoonlijk en vaktechnisch vlak, samen met net zo ervaren en gedreven professionals als jij.

Waarom je een vaste baan zou opzeggen om bij ons trainee te worden
Nemen wij je aan voor ons traineeprogramma, dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd. Je hebt dus de stabiliteit van een vast contract en de spanning van werken voor verschillende opdrachtgevers. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen én je te onderscheiden. Tijdens ons gespecialiseerde opleidingstraject duik je onder andere in governance, integriteit en ethiek. Maar ook in vaktechnische onderwerpen als werken met Microsoft Teams en SharePoint. Wij supporten jou in alles om je de beste versie van jezelf te laten zijn.

Is je interesse gewekt?
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Meld je aan voor een van de eerstvolgende, vrijblijvende, online informatiebijeenkomsten. Marinel van de Velde, directeur TopSecretariële Support, vertelt je dan graag alles wat je nog maar meer zou willen weten over het Secretaresse Traineeship en Public Support. Klik hier om je aan te melden.

Bekijk onze vacatures

Solliciteren in drie stappen

Zin gekregen om aan de slag te gaan bij Public Support? Laat het ons weten. Solliciteren gaat heel eenvoudig.

Stap 1: Stuur je cv en motivatie.
Klik op de button ‘Solliciteer direct’ om je cv en motivatie naar ons te sturen. Past jouw profiel en toelichting bij Public Support, dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek.

Stap 2: Positief? Maak uitgebreid kennis.
Verloopt de persoonlijke kennismaking positief, dan volgt een (online) Public Support-presentatie,  een tweede sollicitatiegesprek, nu met twee regiodirecteuren, en een Nederlandse taaltoets. Om het beeld compleet te maken, bellen wij enkele van je referenties na.

Stap 3: Alles goed doorlopen? Teken je contract.
Is alles naar wens, dan ontvang je van ons een arbeidsovereenkomst. Is die getekend, dan ben je officieel Supporter met hoofdletter S. Gefeliciteerd!

Solliciteer direct