Alles om jou als geen ander te laten Supporten

Jij wilt ertoe doen met je werk. In de publieke sector. Uitblinken in de breedste zin van het woord. Excelleren door anderen te laten excelleren. Daarbij wil je afwisseling, van werkomgeving, van opdrachtgevers. Maar ook graag de zekerheid van een vast contract. En je blijven ontwikkelen, als mens en professional.

Tijd om bij ons aan de slag te gaan
Is dit waar jij blij van wordt? Ga dan als gedetacheerde aan de slag bij Public Support. Wij hebben en doen alles om jou als geen ander te laten Supporten. Inderdaad, met hoofdletter S.

Wat jou kenmerkt
We kennen je nog niet persoonlijk, maar we weten al wel dat je initiatiefrijk bent, positief in het leven staat en goed zelfstandig en gestructureerd kunt werken. Je houdt ervan om alles tot in detail te organiseren, bent organisatie- en politieksensitief en maakt gemakkelijk contact met nieuwe mensen off- en online. En je vindt het fijn om deel uit te maken van ons vaste, gezellige en steeds grotere team van Interimmers.

Bekijk onze vacatures

De acht aardigste voordelen van werken bij Public Support

 1. Je bent actief binnen de publieke sector.
 2. Je wordt zeer gewaardeerd om wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet.
 3. Je hebt een dynamisch werkleven door de afwisseling van opdrachtgevers.
 4. Je geniet de zekerheid van een vast contract met passend salaris.
 5. Je hebt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.
 6. Je beweegt je lekker vrij door een auto van de zaak.
 7. Je maakt deel uit van een topteam om kennis mee uit te wisselen en af en toe een borrel mee te drinken.
 8. Je doet werk waar je je hart in kunt leggen.
Bekijk onze vacatures

Jobalert

Wil je de nieuwste vacatures van Public Support in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze Jobalert.

Mail mij de nieuwste vacatures


Wat maakt je als secretaresse tot Supporter met hoofdletter S

Hoe zien wij dat jij uitblinkt in secretariële ondersteuning? We geven je graag een beeld. Om te beginnen neem je ruime ervaring mee als secretaresse. Fijn als je de publieke sector al kent, maar van een staat van dienst in het bedrijfsleven worden wij ook blij.

Je verenigt vele kwaliteiten
Die ervaring en je snelheid van begrip maakt dat je aan een half woord genoeg hebt. Je weet ervoor te zorgen dat je opdrachtgever nooit in de klem komt met afspraken. Je neemt heel veel werk uit handen. Regelt gevraagd én proactief van alles. Je bent buffer, filter en bruggenbouwer ineen.

Direct vertrouwd en van grote waarde
Ga je ergens aan de slag, dan begrijp je binnen de kortste keren hoe de hazen lopen binnen een organisatie. Je hebt direct toegevoegde waarde in een team. Met een schat aan know-how. Hoe tijdelijk je ergens ook werkt, je bent al snel een belangrijke vraagbaak voor andere medewerkers. Dat alles bij elkaar maakt je als secretaresse tot een Supporter met hoofdletter S.

Daarnaast ben je …

 • prettig en aardig in de omgang
 • communicatief sterk
 • verbindend
 • flexibel inzetbaar
 • een goede beheerser van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • van onbesproken gedrag (soms is AIVD-onderzoek nodig)
 • bereid om te reizen
Bekijk onze vacatures


Wat maakt je als jurist tot Supporter met hoofdletter S

Je houdt van het juridische handwerk, van mensen helpen met de wet én met je hart. Maar, óf je bent er even tussenuit geweest, voor andere belangrijke zaken in het leven. En vraagt je af hoe je de voor jou perfecte nieuwe start kunt maken. Óf je bent op dit moment actief als jurist op een plek waarvan je gevoel zegt: te veel hard met een d, te weinig hart met een t. Je wilt werk waar je menselijk en professioneel gelukkig van wordt. In beide situaties zal Public Support je meer dan goed doen. Waar je als jurist ook staat in je carrière, wij bieden je alle gelegenheid om in de publieke sector de beste versie van jezelf te ontdekken. Gezien en gewaardeerd worden. En gewoon blij.

Dit is wat je meebrengt
Je hebt ervaring als jurist, bijvoorbeeld als advocaat of juridisch medewerker. Staat positief in het leven en maakt graag verbinding met anderen. Bent organisatie- en politieksensitief en vindt het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Je kunt goed integraal verbindingen leggen en met een helikopterview denken om tot (maatschappelijk) passende, wettelijke oplossingen te komen. Je legt makkelijk contact met collega’s en burgers of bedrijven; één telefoontje kan soms een procesgang voorkomen. Je bent in eerste instantie generalist, maar ook heel snel in staat om de diepte in te gaan op specialistische gebieden.

Daarnaast ben je …

 • prettig en aardig in de omgang
 • communicatief sterk
 • flexibel inzetbaar
 • een goede beheerser van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • van onbesproken gedrag (soms is AIVD-onderzoek nodig)
 • bereid om te reizen

Dit is wat je doet als interim jurist
Als interim jurist ben je in vaste dienst van Public Support steeds op andere plekken actief. Je houdt je bezig met Vergunningen, Toezicht, Handhaving en de fysieke leefomgeving. Je stelt beschikkingen, verweerschriften en processtukken op. Je controleert of wet- en regelgeving worden nageleefd en neemt indien nodig handhavingsmaatregelen of legt reparatoire sancties op binnen het bestuursrechtelijke kader. Je analyseert juridische vraagstukken vanuit verschillende aandachtsgebieden en legt de juiste verbanden. Je voert de regie over complexe dossiers en draagt (structurele) verbeteringen aan voor onze opdrachtgevers.

Dit bieden wij om jou als geen ander te (laten) Supporten?
Wij bieden onze Interimmers een vast contract (voor 24, 32 of 36 uur), een leaseauto (of goede mobiliteitsvergoeding), volop trainingsmogelijkheden, afwisselende opdrachten, een interessant professioneel netwerk, verkwikkende vitaliteitsdagen en hele goede feesten en andere bijeenkomsten. Je gaat deel uit maken van een even informele als ambitieuze organisatie waar aandacht centraal staat. Wij investeren graag in jou, bijvoorbeeld in een persoonlijke leerlijn bestuursrecht en juridische procesvoering. Met al onze Support voor jouw persoonlijke en professionele, vakinhoudelijke ontwikkeling helpen we je de beste versie van jezelf te worden en te blijven.

Wie je ook bent, je werkt met je hart
We kennen je nog niet persoonlijk, maar we weten al wel dat je authentiek, sociaal en ambitieus bent. Jij hebt net als wij ‘werk met je hart’ hoog in het vaandel staan. Je hebt met succes een juridische c.q. rechtenopleiding afgerond op wo- of hbo-niveau. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als jurist. Levenservaring is een pre. Motivatie en drive zijn het allerbelangrijkst.

Gaat jouw hart hiervan sneller kloppen?
Zijn wij de uitdaging die jij zoekt? Ben jij de interim jurist die wij heel graag zien? Geef je carrière in legal een nieuwe boost en start bij Public Support. Wil eerst nog meer weten? Neem persoonlijk contact op met Stephany Klaassen, directeur Legal Support: 06 53 98 50 79.

Bekijk onze vacatures


Interimmers die Nederland mooier maken – jouw bijdrage maakt het verschil

Ben jij een projectmedewerker, projectleider of -manager die graag kennis en vaardigheden op een dynamische manier wil inzetten? Dan is interim de juiste keuze. De letterlijke betekenis van “interim”, zoals je waarschijnlijk al weet, is “tijdelijk”. En er is niets dynamischer dan tijdelijk te worden ingezet op verschillende projecten.

Op deze manier verandert alles: jouw teamgenoten, projecten en zelfs je werklocatie zullen van tijd tot tijd veranderen. Het enige wat constant blijft, zijn wij. Terwijl jij bij ons in dienst bent, doen wij er alles aan om jou te laten uitblinken en excelleren. Jouw ontwikkeling is cruciaal, daarom investeert Public Support in haar collega’s op dit gebied. De opdrachten die je kan verwachten zijn altijd in de publieke sector en zo werk je dus altijd aan ons mooie Nederland.

Daarnaast ben je …

 • prettig en aardig in de omgang
 • communicatief sterk
 • verbindend
 • flexibel inzetbaar
 • een goede beheerser van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • van onbesproken gedrag (soms is AIVD-onderzoek nodig)
 • bereid om te reizen
Bekijk onze vacatures


Het mooie van gedetacheerd worden door ons

Laat jij je als interim secretaresse, interim jurist of interimmer voor projecten detacheren door Public Support, dan heeft dat de nodige voordelen voor jou. Het begint natuurlijk al met het feit dat je heel afwisselend werk hebt. Je bent steeds voor een tijdje op een andere locatie, voor een andere opdrachtgever actief. Tegelijkertijd geniet je alle zekerheden van een vast contract.

Uiteenlopende opdrachtgevers en periodes
De periodes waarvoor je ergens gedetacheerd wordt, kunnen nogal verschillen: van enkele dagen tot een half jaar (of zelfs langer). Je opdracht is altijd in de publieke of een aanverwante sector, en incidenteel (als het past bij jou en jouw skills) in het bedrijfsleven.

Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling
Bij ons krijg je alle gelegenheid om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen, sterker nog daar hechten wij veel waarde aan. Zo lopen we altijd voorop voor onze opdrachtgevers. Via allerhande live trainingen en via onze online Public Support Academy.

Detachering bij Public Support in acht pluspunten

 1. Je wordt zeer gewaardeerd om wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet.
 2. Je werkt binnen de publieke sector.
 3. Je hebt een dynamisch werkleven door de afwisseling van interim opdrachten en opdrachtgevers.
 4. Je hebt de zekerheid van een vast contract met goed salaris.
 5. Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.
 6. Je bent lekker mobiel door een auto van de zaak.
 7. Je maakt deel uit van een topteam om kennis mee uit te wisselen en af en toe een borrel mee te drinken.
 8. Je doet werk waar je je hart in legt.
Bekijk onze vacatures

Hoe we jou als secretaresse ook naar een nieuwe vaste baan op één plek kunnen Supporten

Stel, je hebt een vaste baan als secretaresse, maar je weet en voelt dat je ergens anders veel beter op je plek zou zijn. Echt met je hart je werk zou kunnen doen. En veel meer gewaardeerd zou worden om wat je in huis hebt.

Wat Public Support voor jou kan betekenen
Je wordt behoorlijk blij van hoe Public Support aankijkt tegen professionals zoals jij. Het enige wat je niet aanspreekt, is dat je als gedetacheerde steeds ergens anders aan de slag gaat. Gelukkig hebben we voor jou een andere optie: je helpen bij het vinden van een nieuwe vaste baan als secretaresse op één werkplek.

Spannende zoektocht
Naast al ons detacheringswerk worden we veelvuldig ingeschakeld voor de werving en selectie van secretaresses voor vast. Dat zorgt altijd voor een spannende zoektocht naar die ene kandidaat die perfect past bij de functie, de organisatie, het team en de opdrachtgever.

Herken jij jezelf hierin?
Hoe verschillend de vragen ook zijn, het gaat altijd om secretaresses die vele kwaliteiten verenigen. Een proactieve instelling, het vermogen te verbinden, sterk als achtervang, maar ook als buffer en om mee te sparren. Een secretaresse die ertoe doet. Die als geen ander anderen helpt ertoe te doen. Hoog denkniveau, inhoudelijk sterk. Ontzorging als tweede naam. Met hart voor het werk.

We leren je graag kennen
Herkenbaar? Interesse gewekt? Neem contact op met onze specialisten van Wijzienje.

Bekijk onze vacatures

Werk dat jouw hart sneller laat kloppen

Daar sta je, jij die zo graag verder wilt. Wij kruisen je pad en zien je staan. Wij zijn dé specialist in ondersteuning van de publieke sector. Wat heb jij daaraan? Of je nou een topondersteuner in de dop bent, of eentje met heel veel vlieguren, is je hart jouw radar, dan zijn wij er voor jou. Zelfs als je compleet nieuw bent in onze tak van sport. Waar anderen misschien alleen je cv zien, zien wij vooral jouw drive. En waar je hart naar uitgaat. Wat ons betreft is dat het beste vertrekpunt om je loopbaan een (nieuwe) vlucht te geven. Met een bestemming die je wellicht nooit eerder had bedacht.

En waarom jij? Omdat je aardig bent, met een hoog denkniveau, en omdat je ertoe wilt doen door anderen ertoe te laten doen.
Jij bent de schouders waarop het goed bouwen is. Precies wat al onze Interimmers, ieder op hun geheel eigen wijze, tekent. Dat maakt jou heel aantrekkelijk voor ons en de publieke sector. En dat maakt ons aantrekkelijk voor jou, dat wij jou zien en gezien maken. Dat is Public Support. Werk met je hart.


Onboarding

Kom je bij ons werken? Wat onwijs leuk! Maar ook wel een beetje spannend. Om je direct een warm welkom te geven, organiseren wij onboardingdagen. We rollen letterlijk de rode loper voor je uit. Nog voordat je start wordt de leaseauto thuis afgeleverd, zodat je met je nieuwe auto naar de onboarding in Lisse kunt rijden.

De onboarding duurt in totaal 4 dagen. De eerste twee dagen zijn in Lisse, daarna volgen twee online dagen. Deze periode is helemaal gericht om jou fijn te laten landen. Zo maak je kennis met je nieuwe collega’s, onze organisatie, de cultuur en onze systemen. Tijdens deze dagen zul je enkele trainingen volgen, zodat je goed beslagen ten ijs komt op je eerste opdracht. Alles zodat jij kunt werken met je hart.


Public Support Academy

Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid hebt om je kennis en vaardigheden uit te breiden op een door jou gekozen plek en tijdstip. De Public Support Academy helpt hierbij met meer dan 500 trainingen. Van e-learnings tot podcasts en van persoonlijke scans tot webinars. Of je nu secretaresse, jurist of Interimmer voor projecten bent, de onderwerpen zijn zeer uiteenlopend en relevant voor het uitoefenen van je functie. De trainingen bevatten informatie die jij nodig hebt om in de publieke sector aan de slag te gaan. Daarnaast zijn er ook persoonlijke en vakinhoudelijke trainingen zodat je je kunt blijven ontwikkelen.


Het ontwikkeltraject om je als ervaren secretaresse verder te ontwikkelen

Ben jij die ervaren secretaresse, management assistent of personal assistent én heb je heel veel zin om je verder te ontwikkelen? Ben je net zo goed ambitieus als avontuurlijk? Aangenaam kennismaken! Speciaal voor jou hebben wij, samen met Schoevers, het unieke Ontwikkeltraject voor Secretaresses ontwikkeld, de perfecte mogelijkheid om je verder te verdiepen in jouw vak. Passend bij de topsecretaresse die je bent en wilt blijven.

Uitdagend en divers, live en online
Met het 1-jarige ontwikkeltraject voor secretaresses werk je voor diverse, uitdagende opdrachtgevers, terwijl je jezelf verder ontwikkelt via ons gerenommeerde live trainingsprogramma. Hierin werk je samen met collega-secretaresses aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kun je onbeperkt gebruikmaken van ons online leerplatform, de Public Support Academy. Bekijk hieronder het programma:

Dit ben jij ten voeten uit
Wil je samen met jouw collega-secretaresses werken aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling? En dat in een veilige omgeving waarin je de geleerde vaardigheden kunt oefenen? Dan is dit ontwikkeltraject waarbij we gebruik maken van de expertise van Schoevers zeker iets voor jou. Jij biedt jouw expertise aan, en wij geven daar gespecialiseerde trainingsdagen voor terug. Je ontwikkelt je naast je werk op persoonlijk en vaktechnisch vlak, samen met net zo ervaren en gedreven professionals als jij.

Solliciteren in drie stappen

Zin gekregen om aan de slag te gaan bij Public Support? Laat het ons weten. Solliciteren gaat heel eenvoudig.

Stap 1: Stuur je cv en motivatie.
Klik op de button ‘Solliciteer direct’ om je cv en motivatie naar ons te sturen. Past jouw profiel en toelichting bij Public Support, dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek.

Stap 2: Positief? Maak uitgebreid kennis.
Verloopt de persoonlijke kennismaking positief, dan volgt een (online) Public Support-presentatie,  een tweede sollicitatiegesprek, nu met twee regiodirecteuren, en een Nederlandse taaltoets. Om het beeld compleet te maken, bellen wij enkele van je referenties na.

Stap 3: Alles goed doorlopen? Teken je contract.
Is alles naar wens, dan ontvang je van ons een arbeidsovereenkomst. Is die getekend, dan ben je officieel Interimmer bij Public Support. Gefeliciteerd!

Solliciteer direct