Ik zoek een ervaren secretaresse, assistent, projectondersteuner of trainee binnen de overheid, bedrijfsleven, non-profit of zorg

Wij helpen je nog dezelfde dag uit de brand. Als grootste landelijke detacheerder van secretaresses, projectondersteuners en managementassistenten hebben wij ruim 400 zeer ervaren professionals in vaste dienst. Zij zijn per direct inzetbaar. Bij jouw organisatie, of dat nou binnen de overheid, bedrijfsleven, zorg of non-profit is. Onze regiodirecteuren begrijpen snel wat je behoefte is en zorgen voor een snelle match met een ervaren secretaresse, assistent of projectondersteuner.

Ja! Vind mijn support!
Group 13

 

Wat kan ik van jullie als detacheringsbureau voor de overheid, bedrijfsleven, zorg en non-profit verwachten?

Dat onze regiodirecteuren na een goed gesprek precies begrijpen wie jouw organisatie nodig heeft. Dat onze secretaresses en projectondersteuners al veel ervaring hebben binnen jouw branche. Dat zij nog dezelfde dag voor kortere of langere periodes gedetacheerd worden bij jouw organisatie. Dat zij vanaf dag één al het verschil maken en bijzonder flexibel zijn.

Vind nu je support!

Ik zoek een projectondersteuner binnen de publieke sector

Dat komt goed uit. Projectmatige ondersteuning binnen de overheid is een van onze specialiteiten. Na samen met jou het project onder de loep te nemen, zoeken we er de juiste projectmedewerker bij. Een match met een projectondersteuner is zo gevonden uit ons team van 140 ervaren kandidaten.

Ja! Ik wil project support

Ondersteunen jullie ook bij de werving en selectie van een secretaresse in vaste dienst?

Zeker! Als specialist in werving en selectie putten wij uit een netwerk van 10.000 topsecretaresses. Wij begrijpen namelijk dat het niet makkelijk is om een secretaresse te vinden die goed bij jouw organisatie past. Daarom maken we eerst persoonlijk kennis met je en starten dan onze nauwkeurige zoektocht. Zo vinden we altijd de goede match.

Ja! Ik wil support bij werving en selectie

Zo vind je een secretaresse via Public Support

Stap 1.

Bel met Public Support

Je secretaresse of projectondersteuner meldt zich ziek of gaat met verlof. Je belt met de dichtstbijzijnde regiodirecteur. Die inventariseert je wensen en stuurt direct een cv van een beschikbare kandidaat.

Stap 2.

Kennismaking

Nog diezelfde dag kan de beschikbare kandidaat zich komen voorstellen.

Stap 3.

Maak de keuze

Nu is het aan jou: wanneer mag de kandidaat starten? Als het nodig is kan ze zelfs direct blijven.