Alles om u als opdrachtgever te Supporten

Welke rol u ook heeft binnen de publieke sector, u wilt er met uw werk toe doen. Dat krijgt u voor elkaar door te bouwen op de beste schouders voorhanden. De verbinders en de verdiepers. De talenten en de door-de-wol-geverfden. En bovenal: aardige mensen die het verschil weten te maken. U vindt ze bij Public Support. Wij zijn dé specialist in ondersteuning van de publieke sector. Tegen wat we allemaal meebrengen mag u best ‘u’ zeggen, als u het verder maar bij ‘je’ houdt. Want we kunnen alleen maar zo uitblinken door heel dichtbij te staan. Wat we ook doen, we doen het met ons hart. Ongetwijfeld net als u. Dat schept alvast een band.

Vind uw Support

De acht aardigste voordelen van werken met Public Support

  1. U werkt met dé specialist in ondersteunende functies voor de publieke sector.
  2. U kunt rekenen op de meest gedreven Interimmers.
  3. U geniet van onze bijzondere combinatie van kernwaarden: sociaal, ambitieus en authentiek.
  4. U weet zich altijd gesteund door proactieve verschilmakers met gevoel voor eigenaarschap vanaf dag één.
  5. U bent onder alle omstandigheden verzekerd van professionals die weten om te gaan met (politiek) gevoelige kwesties.
  6. U kunt gebruikmaken van tijdelijke én vaste topoplossingen in de vorm van detachering en werving & selectie.
  7. U kunt door heel Nederland op ons rekenen, als het kan dezelfde dag nog.
  8. U ervaart aan alles waarom we Support met hoofdletter S schrijven.
Vind uw Support


U wilt secretariële ondersteuning waarop u direct kunt bouwen

Wij helpen u zo snel mogelijk uit de brand. Als grootste landelijke detacheerder van Interim secretaresses, Interim juristen en Interimmers voor projecten hebben wij ruim 400 zeer ervaren professionals in vaste dienst. Waar mogelijk direct inzetbaar.

Hoe doet Public Support dat zo snel?
U brieft onze, in uw omgeving actieve, regiodirecteur en die zorgt in no-time voor een match. Niet moeilijk want al onze interim secretaresses hebben veel ervaring bij de lokale en rijksoverheid en verwante sectoren als zorg en onderwijs, en vaak ook in het bedrijfsleven. Onze regiodirecteuren staan paraat om u in principe nog dezelfde dag aan een topkandidaat voor uw (tijdelijke) vacature voor te stellen.

Wat kunt u verwachten?
Onze voor u geselecteerde secretaresse kan na een korte kennismaking en luisteren naar wat u nodig heeft, direct starten. Zij (of hij) heeft aan een half woord genoeg. Zorgt ervoor dat u nooit in de klem komt met afspraken. Neemt u serieus werk uit handen. Heeft snel precies door wie u wel wilt spreken en wie liever even niet. Regelt gevraagd én proactief van alles. Noem het uw buffer, filter en bruggenbouwer ineen. Wij noemen het Support met hoofdletter S.

De ideale, ervaren, gedreven secretaresse
Onze interim secretaresses begrijpen binnen de kortste keren hoe de hazen lopen binnen een organisatie. Dat maakt ze direct van toegevoegde waarde. Vertrouwd met uw wereld. Met een schat aan know-how. Sta niet versteld als uw tijdelijke kracht vanuit Public Support al snel een belangrijke vraagbaak is voor andere medewerkers.

Vind uw Support

U bent op zoek naar interimmers waarop u kunt rekenen

Van Interim projectondersteuners, -assistenten, -secretarissen en -coördinatoren tot adviseurs, kwartiermakers, programmamanagers en projectleiders. Deze professionals vindt u bij Public Support Interim voor Projecten. Altijd met de juiste drive. Allemaal herkenbaar aan hun enthousiast kloppende hart dat overloopt van zin en talent voor projectmanagement waar de wereld een beetje mooier van wordt. Onze Interimmers doen het ’m.

Of ze nou net zijn afgestudeerd of al vele vlieguren in de pocket hebben. Misschien niet allemaal meer de jongste in jaren, wel allemaal lenig van geest. Wat sowieso handig is voor interimmers, maar helemaal voor de razendsnel veranderende werkterreinen waar die van ons graag uitblinken. Gebaat bij even goed getrainde als gedreven professionals.

Hoe vinden we zo snel de ideale Interimmer voor u?
U klopt aan bij een van onze, bij u in de buurt actieve, regiodirecteuren. Zij kennen de publieke sector als hun broekzak en begrijpen direct waar u behoefte aan heeft. Zij schakelen snel en stellen in principe nog dezelfde dag de voor u perfecte Interimmer voor projecten aan u voor. Of u nu iemand zoekt voor twee weken of vijf maanden, onze professionals kunnen snel invliegen.

Wat kunt u verwachten?
Onze Interimmers voor projecten voegen vanaf dag één waarde toe. Ze voelen zich meteen compleet verantwoordelijk voor hun taak. Eigenaarschap wordt enthousiast omarmd. U kunt erop rekenen dat ze een helicopterview houden, voor structuur zorgen en scherp zijn. Ze weten snel hun weg te vinden in uw organisatie en zijn helemaal up-to-date door het volgen van interne trainingen en bijscholingen. Daarnaast krijgen ze van ons de nodige begeleiding op persoonlijk vlak. Alles om ze de beste versie van zichzelf te laten zijn. Voor de ideale ontzorging van u.

Vind uw Support

U zoekt een interim jurist die bijdraagt aan de publieke zaak

Hart voor het juridische handwerk, hart voor de publieke sector met mens en maatschappij centraal, in combinatie met de nodige skills en drive.

Wij kunnen het u als geen ander leveren! Public Support is dé specialist in het ondersteunen van de publieke sector. Naast secretariële toppers en interimmers voor projecten, bieden we u juristen die vanaf dag één het verschil maken. Dit doen we publieke sector breed: onder andere voor gemeenten, provincies, waterschappen, ziekenhuizen en woningcorporaties.

Hoe vinden we de juiste jurist voor u?
U legt contact met de regiodirecteur in uw regio en die zorgt snel voor een match met de passende kandidaat. Wat is passend? Onze juristen zijn bij ons in vaste dienst. We kennen onze mensen en kunnen een goede match maken door bij u de context goed op te halen. Wat is snel? We staan paraat om nog dezelfde dag met een kandidaat te schakelen.

Wat kunt u verwachten?
Onze interim juristen zijn deskundig en gemotiveerd. Gedreven door hun maatschappelijke betrokkenheid gaan ze graag aan de slag in een daarvoor relevante omgeving. De publieke sector is daarom voor hen aantrekkelijk.

Wij bieden u juridische ondersteuning met professionals die positief en verbindend in het leven staan. Onze mensen zijn organisatiebewust en politiek-bestuurlijk sensitief. Door hun helicopterview, integrale blik en samenspel met anderen komen ze tot (maatschappelijk) passende, wettelijke oplossingen. Onze juristen zijn communicatief sterk en schakelen soepel tussen verschillende niveaus en belangen. Ze zijn hbo of wo geschoold. Initieel zijn ze juridisch inzetbaar als generalist, maar al snel in staat om een verdieping toe te passen in een specialisme. Alles om de publieke zaak recht te doen.

Vind uw Support


Detachering die à la minute voor u werkt

Detachering via Public Support verzekert u van even flexibele als daadkrachtige interim secretaresses, interim juristen en interimmers voor projecten die vanaf dag één het verschil maken. Eén goed gesprek met een PS-regiodirecteur en we weten wie uw organisatie nodig heeft en wie we nog dezelfde dag aan u voorstellen.

De perfecte gedetacheerde ondersteuning voor uw organisatie
U legt ons uw vraag voor. Wij presenteren u de perfecte kandidaat. Wie u ook zoekt. Of het nu gaat om een managementassistent die uw team ad hoc twee weken versterkt of een directiesecretaresse die voor langere tijd bijspringt. Ook bij zwangerschapsverlof of ziekte staan onze Interimmers voor u klaar.

Zo lang als u wilt dat het duurt
Detachering duurt zo lang als u wilt dat het duurt. Onze Interimmers vliegen met alle plezier voor twee weken in om extra druk op de afdeling op te vangen. Sterker nog, ze krijgen er een kick van om snel te hulp te schieten. Wilt u verlengen, omdat er langer behoefte is aan extra hulp, u zegt het maar. Wij zorgen dat het kan.

Vind uw Support

Werving en selectie van uw secretaresse voor vast

Als meer dan ervaren detacheerder en netwerker in de secretaressewereld, kunnen we u ook als geen ander supporten bij het vinden van de perfecte kandidaat voor vast. Onze specialisten van Wijzienje beschikken hiervoor over een netwerk van maar liefst 10.000 secretaresses.

We begrijpen wat u nodig heeft
Om zo snel mogelijk de ideale, bij uw organisatie passende secretaresse te vinden, maken we eerst persoonlijk kennis met u. We willen precies begrijpen wat u nodig heeft, zelfs als dat lastig te vangen is in een functieomschrijving. Zo gauw we uw wensen helder hebben, gaan we op zoek naar de juiste match. Gegarandeerd binnen zes tot acht weken stellen we drie topkandidaten aan u voor.

Verder kijkend dan het takenpakket
Met ons enorme netwerk zijn wij er zeker van een goede match te kunnen maken. We snappen de vraag achter de vraag en kijken verder dan het takenpakket. Onze kandidaten passen bij de functie, de vraag, de organisatie, het team en u. Wij zoeken met kennis van mensen en liefde voor het secretaressevak. Dat loont!

Verenigt vele kwaliteiten
Een secretaresse zoals Public Support die voor u binnenhaalt verenigt vele kwaliteiten. Een proactieve instelling, het vermogen te verbinden, sterk als achtervang, maar ook als buffer en iemand om mee te sparren. Een professional die de weg voor u vrijmaakt. Die ervoor zorgt dat u zich helemaal op uw taak kunt focussen.

De perfecte werving en selectie van de perfecte kandidaat
U wilt een secretaresse die ertoe doet. Die u helpt ertoe te doen. Hoog denkniveau, inhoudelijk sterk. Ontzorging als tweede naam. Met hart voor het werk. Te veel gevraagd? Absoluut niet. Laat dat maar over aan de werving en selectie van Wijzienje.

Vind uw Support

Zo vindt u de perfect bij u passende Interimmer

Als u wilt, kunt u nog vandaag de perfect bij u passende interim secretaresse, interim jurist of interimmer voor projecten vinden. Drie stappen en de Support van uw keuze kan beginnen.

Stap 1. Bel
Uw medewerker meldt zich ziek of gaat met verlof. U belt met de dichtstbijzijnde regiodirecteur van Public Support. Die inventariseert uw wensen en stuurt direct een cv van een perfect passende, beschikbare kandidaat.

Stap 2. Maak kennis
Nog diezelfde dag komt de kandidaat langs om kennis te maken.

Stap 3. Kies
U kiest wanneer de kandidaat van start gaat.