Wie zijn wij?

Public Support is de grootste detacheerder voor secretaresses door heel Nederland. Het bieden van hoogwaardige secretariële ondersteuning voor bestuur, directie en management is ons vak. Wij zijn werkzaam binnen de overheid, het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. De wereld een beetje mooier maken met de beste ondersteuning die er te bieden valt. Daar staan wij voor. Dat begint bij het geven van persoonlijke aandacht. Zo kun je anderen laten groeien en helpen het beste uit zichzelf te halen. Ons motto is tenslotte ‘Werk met je hart’.

Wie zoeken wij?

Houd jij van de dynamiek en afwisseling van diverse opdrachten met de zekerheid van een vaste baan? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak? Vind je het leuk om telkens voor verschillende opdrachtgevers te werken en houd je van een uitdaging, juist omdat je nooit weet wat je volgende opdracht zal zijn?
Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

Een vast salaris, een leaseauto, (online) trainingen en wij detacheren jou telkens naar verschillende opdrachtgevers, waardoor afwisseling gegarandeerd is!

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal 10 jaar secretariële werkervaring op bestuurs- directie- en/of managementniveau
  • Je ben 5 dagen beschikbaar voor 24 – 36 uur per week
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, de auto verzorgen wij!
  • Je bent bereid maximaal een uur te reizen

Wil je meer weten: Vacatures