4 redenen om als secretaresse voor detachering te kiezen

Datum

31 mei 2024

Geregeld krijgen we de vraag wat de voordelen zijn van gedetacheerd worden als secretaresse via Public Support. In dit artikel gaan we dieper in op de vier belangrijke redenen waarom ruim 250 secretariële toppers kiezen voor detachering via Public Support en dit als een waardevolle en verrijkende ervaring beschouwen. Van legaal jobhoppen tot razendsnelle professionele ontwikkeling, onbeperkte trainingsmogelijkheden en het opbouwen van een gigantisch netwerk.

Legaal jobhoppen

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van secretaresse detachering bij Public Support is het concept van legaal jobhoppen. Deze unieke mogelijkheid stelt secretaresses in staat om te genieten van de voordelen en zekerheid van een vast contract, gecombineerd met de variatie van een steeds veranderende werkomgeving. Zo kun je lekker jobhoppen en ben je verzekerd van je salaris, óók op het moment dat er even geen opdracht beschikbaar is. Dit betekent dat je financiële stabiliteit hebt en tegelijkertijd de kans krijgt om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Jouw eigen regiodirecteur

Een extra voordeel dat het verschil maakt voor secretaresses die kiezen voor detachering via Public Support, is de toewijzing van een eigen regiodirecteur. Deze regiodirecteur fungeert als een betrouwbare partner, die niet alleen helpt en ondersteunt, maar ook fungeert als een waardevolle vraagbaak.

De regiodirecteur is er om te zorgen dat de professionele ervaring van de secretaresse soepel verloopt. Vanaf het begin van het detacheringstraject is de regiodirecteur beschikbaar om vragen te beantwoorden, eventuele zorgen aan te pakken en advies te geven over de verschillende aspecten van de opdracht. Deze persoonlijke begeleiding draagt bij aan een gevoel van zekerheid en ondersteuning gedurende het hele traject.

Razendsnelle ontwikkeling

Een andere reden waarom secretaresses kiezen voor detachering bij Public Support is de mogelijkheid tot razendsnelle ontwikkeling van hun skills. Doordatje regelmatig van opdracht wisselt, word je als secretaresse blootgesteld aan verschillende taken, verantwoordelijkheden en uitdagingen. Dit resulteert niet alleen in een aanzienlijke toename van je professionele kennis, maar ook in een breder scala aan vaardigheden. Ook werk je samen met maar liefst 250 collega-secretaresses die je ziet tijdens netwerkborrels, regiobijeenkomsten en trainingen. Het is dus onwijs waardevol om van elkaar te leren, met elkaar te sparren en elkaar te bevragen over vakinhoudelijke thema’s.

Of het nu gaat om het beheren van complexe agendaplanningen, het coördineren van evenementen of het omgaan met diverse communicatiestijlen, secretaresses bij Public Support krijgen de kans om hun competenties op verschillende gebieden aan te scherpen. Omdat je om de zoveel maanden op een nieuwe opdracht zit, leer je enorm veel. Niet alleen qua skills, maar ook over mensen en organisatieculturen. Daarnaast bouw je binnen no-time een prachtig cv op.

Onbeperkte trainingsmogelijkheden

Bij Public Support geloven we in het investeren in jouw kennis en ontwikkeling. We willen dat je groeit en bloeit tijdens je detachering bij ons. Daarom heb je 24/7 toegang tot honderden trainingen via onze Public Support Academy en organiseren we live workshops in Utrecht bij BCN. Zo kun je jouw expertise verder ontwikkelen en jezelf blijven verbeteren.

Gigantisch netwerk

Als gedetacheerde bouw je snel een enorm netwerk op. Dit netwerk omvat niet alleen professionals binnen Public Support, maar ook de mensen waarmee je samenwerkt tijdens je opdrachten. Een sterk professioneel netwerk kan altijd van pas komen, niet alleen zakelijk, maar ook voor mooie vriendschappen.

Wil je ook profiteren van deze voordelen? Kies dan voor detachering via Public Support. Ons team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je detacheringstraject.