Waarom zou je kiezen voor detachering?

Datum

30 maart 2023

Geregeld krijgen we de vraag wat nou zo leuk is aan gedetacheerd worden via Public Support. Wij hebben 4 redenen onder elkaar gezet die wij vaak terugkrijgen van onze collega’s.

1️⃣. Je hebt de voordelen en de zekerheid van een vast contract én de voordelen van een afwisselende werkomgeving: Zo kun je lekker jobhoppen en ben je verzekerd van je salaris, óók op het moment dat er even geen opdracht beschikbaar is.

2️⃣. Razendsnelle ontwikkeling: Omdat je om de zoveel maanden op een nieuwe opdracht zit, leer je enorm veel. Niet alleen qua skills, maar ook over mensen en organisatieculturen. Daarnaast bouw je binnen no time een prachtig cv op.

3️⃣. Veel trainingsmogelijkheden: Public Support investeert graag in jouw kennis en ontwikkeling. Zo heb je 24/7 toegang tot honderden trainingen via onze Public Support Academy en organiseren we live workshops op ons kantoor in Lisse.

4️⃣. Gigantisch netwerk: Je bouwt snel een enorm netwerk op. Zo maak je kennis met zowel professionals binnen Public Support, als professionals op je opdracht. En een goed netwerk, dat komt altijd van pas!