Interim jurist

Als jurist in de publieke sector werk je aan interessante zaken die een bijdrage leveren aan de samenleving. Je wilt je kennis en kunde gebruiken om echt een verschil te maken. Daarom heb je voor deze bijzondere sector gekozen. En je bent goed in wat je doet! Je werkgever kan altijd op je rekenen voor uitstekend advies en steun.  

Solliciteer nu

Je wenst deel uit te maken van iets wat groter is dan alleen jezelf. Werken als jurist in de publieke sector geeft je dat gevoel. Een positieve bijdrage aan de samenleving leveren. Dat is wat je écht motiveert!

De publieke sector is een veeleisende omgeving. Je wilt elke dag het beste van jezelf kunnen geven. Gelukkig gedij je goed bij uitdagingen. Dankzij je kritische houding ben je in staat om problemen op te lossen en met vernieuwende oplossingen te komen. Je bent niet bang voor verandering, maar ziet die als een mooie kans. Met je proactieve houding draag je bij aan een betere wereld. Dat is precies wat jou tot een uitstekende jurist in de publieke sector maakt!

 

Werk je als Interim jurist bij Public Support, dan verleen je juridische ondersteuning aan diverse organisaties. Je bent organisatie- en politieksensitief en je vindt het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Omdat wet- en regelgeving in de publieke sector constant in beweging zijn, is er grote behoefte aan juristen die integraal verbindingen kunnen maken. Die met een helikopterview kunnen denken om tot (maatschappelijk) passende, wettelijke oplossingen te komen. Bovendien wordt van je verwacht dat je goede relaties onderhoudt met collega’s en burgers en/of bedrijven.

 

Werken bij Public Support

Werken als Interim jurist bij Public Support betekent werken met je hart voor het algemeen belang. Wij zetten ons in om de best mogelijke ondersteuning te bieden. Onze Interimmers maken een verschil vanaf dag één en we zijn er trots op dat we hen de kans kunnen bieden een echte impact op de samenleving te hebben.

Public Support is de juiste organisatie voor jou als je deel wilt uitmaken van iets groters dan alleen jezelf. Werken in de publieke sector geeft je dat gevoel. Een positieve bijdrage aan de samenleving leveren. Dat is wat je écht motiveert!

Bij Public Support gaat het erom een unieke bijdrage aan de samenleving te leveren. Wat houdt dat nu eigenlijk allemaal in? We zetten het voor je op een rij:

  • Een baan die een verscheidenheid aan uitdagingen biedt;
  • Ergens werken waar je gewaardeerd wordt en je werk een verschil maakt;
  • Samenwerken om te groeien;
  • Zowel als mens als professional stappen maken.

Meer weten over werken als jurist bij Public Support?

Public Support is een detacheerder in de publieke sector die op zoek is naar getalenteerde mensen die het verschil willen maken. We zoeken iemand die gepassioneerd is door sociale rechtvaardigheid en die zijn vaardigheden en kennis wil gebruiken om een verschil te maken in de wereld. Past dit bij jou? Dan horen we graag van je!

Neem contact met ons op voor meer informatie over wat Public Support voor jou kan doen. Dit kan per telefoon op 088 1204 100, gebruik ons contactformulier of stuur een email naar solliciteren@publicsupport.nl. We hopen snel van je te horen!