Vakantievervanging

Vakantieperiodes zijn altijd even spannend. Uiteraard heeft de secretaresse recht op vakantie, maar je zult net zien dat het hartstikke druk is! Je wilt niet dat het werk zich opstapelt tijdens de afwezigheid van de secretaresse of dat de collega-secretaresses omkomen in het werk. Een paar extra handen dat de taken tijdelijk overneemt is dan heel welkom.

Public Support biedt de oplossing voor afwezige secretaresses tijdens de vakantieperiodes. Als landelijk opererend detacheringsbureau zijn we gespecialiseerd in secretariële ondersteuning. Niet alleen bij gemeenten, provincies en waterschappen, maar ook in het bedrijfsleven. Onze ervaren directie- en bestuurssecretaresses voegen zich makkelijk naar een nieuwe werkomgeving en kunnen binnen een dag al een groot verschil maken.

Onze Top- en Youngsupporters zijn opgeleid en ervaren in het werken op allerlei verschillende plekken en functies in de publieke sector. Daarnaast bieden onze Youngsupporters ondersteuning aan project- en afdelingsmanagers. Dus op welk vlak binnen de organisatie je ook ondersteuning mist tijdens de vakantie, de gedetacheerden van Public Support bieden de oplossing!
Vraag direct vakantievervanging aan!

Vraag direct vakantievervanging aan!

 

Kop
reCAPTCHA is required.
Kop

Secretaresse nodig?

Wij helpen u graag

Call Now Button