Gezocht: lenige ondersteuner die mij vervangt tijdens mijn vakantie

Datum

8 juni 2020

Wij helpen je graag!

Voelden de afgelopen maanden voor jou ook een beetje alsof je in een circus was beland? Balanceren en vooral lenig meebewegen? Een boeiende, maar ook vermoeiende periode.

Tijd om er even tussenuit te gaan! Zodat je straks weer klaar bent om er de komende maanden weer tegenaan te kunnen gaan. Of dat nou vanuit huis is of meer op gepaste afstand met je collega’s op kantoor.

Maar wie gaat jouw werkzaamheden dan overnemen als jij van een welverdiende break aan het genieten bent? Aan wie kun je het stokje met een gerust hart overdragen? Wie krijg je snel (virtueel) up and running?

Wij leveren snel een volwaardige vervangster op detacheringsbasis. Voor haar geen geheimen op het gebied van online en virtueel (samen)werken.

Een lenige dame die jouw werkzaamheden met souplesse tijdelijk waarneemt. Iemand die zoveel ervaring heeft dat ze aan een half woord genoeg heeft. Voor een paar weken, een maand of langer, alles is mogelijk.

Wie zijn wij?

Ondersteuners zijn we, aardige ondersteuners. Wij excelleren in anderen laten excelleren. Als schouders waarop je altijd kunt terugvallen. Geholpen door onze proactieve servicegerichtheid zijn wij er als het ertoe doet. En daarvoor. En daarna. Op onze office managers, directie- en managementassistentes kun je bouwen. 

Naast alle praktische zaken vinden wij het ook belangrijk om het menselijke aspect in het oog te houden en de sociale contacten te onderhouden. Ons motto is tenslotte “Werk met je hart”.

Meer weten? Neem dan contact op met ons:

088 120 41 00

cs@publicsupport.nl