Werk met je Hart de podcast - #2 Edmond Öfner

Datum

9 oktober 2023

In de tweede aflevering van Werk met je Hart – de podcast, ontvangt Casper, Edmond Öfner. Hij omschrijft zichzelf als buitenspeler, expeditieleider, teamplayer, verhalenverteller, en inspirator. Edmond heeft als klimmer/cameraman op de top van Mount Everest gestaan en beklom vele andere Himalayareuzen. Vaak met geweldig succes, maar soms ook met tragisch verlies…

Over Edmond Öfner 

Edmond Öfner is buitenspeler, expeditieleider, teamplayer, verhalenverteller, inspirator, eigenzinnig, oude ziel, veel lachrimpels, podiumbeest en stil voor de houtkachel. Edmond heeft als klimmer/cameraman op de top van Mount Everest gestaan en vele andere Himalayareuzen beklommen. Vaak met geweldig succes, maar soms ook met tragisch verlies… Harde lessen met een grote impact op het leven.

Hij organiseerde een 70-daagse expeditie over de deels bevroren Noordelijke IJszee naar de as van de aarde, de Geografische Noordpool. Een b(iz)arre tocht. Hoe hou je dat vol met elkaar? 1100 km lopen en zwoegen over bewegende ijsschotsen bij wel -50° C! Er zijn meer astronauten in de ruimte geweest dan poolreizigers die dit volbracht hebben. 80% van deze expedities mislukken namelijk! Dit vergde een speciale voorbereiding voor zowel het individu als voor het team om te (willen) leven in constante ontwikkeling, verandering en soms onzekerheid. Meer weten over Edmond, bekijk hier zijn LinkedIn.

Over de podcast

Brutalen mogen de halve wereld hebben, de aardigen hebben de andere helft, én deze podcast, over het succes van aardig zijn, professioneel en privé, in het klein en in het groot, over drijfveren en gelukkigmakers, met elke aflevering een andere inspirerende gast in gesprek met Casper Venema. Wil je meer weten over Werk met je Hart? Lees het in dit artikel.

Beluister ‘m hier