Werk met je Hart de podcast - #1 Chris Zegers

Datum

20 september 2023

In de eerste aflevering van Werk met je Hart – de podcast ontvangt Casper niemand minder dan Chris Zegers. Chris is acteur, muzikant, presentator en misschien nog wel het meest: vertegenwoordiger van het goede leven. Een mooi gesprek over jeugddromen, de kunst van balans vinden, doen waar je energie van krijgt, mislukte (of misschien wel gelukte) sollicitaties, muziek, levenswijsheden en uiteraard veel mooie anekdotes.

Over Chris Zegers

Chris Zegers geboren in 1971 is acteur, presentator en muzikant en combineert zijn diverse vaardigheden met een achtergrond in de economie. Hij begon zijn carrière na een casting voor een Heineken-campagne in 1996 en speelde in series als Oppassen, Onderweg naar Morgen, Meiden van de Wit, All Stars, en Hartslag. Hij trad op met het Noord Nederlands Orkest en speelde in reclames voor een pensioenverzekeraar. De meeste mensen zullen hem echter kennen van zijn reisprogramma’s. Hij presenteerde bijvoorbeeld Yorin Travel, RTL Travel, en 3 Op Reis. Daarnaast speelde hij is films zoals ‘Alles is Familie’ en ‘De Hel van ’63’.

Hij onderscheidt zich als iemand die je meeneemt op een boeiende reis door zijn verhalen rondom het creëren van kansen en het denken in mogelijkheden. Chris streeft naar meer dan alleen een mooie carrière; hij omarmt een leven van rijke ervaringen en onvergetelijke herinneringen. Meer weten over Chris Zegers? Neem een kijkje op zijn website.

Over de podcast

Brutalen mogen de halve wereld hebben, de aardigen hebben de andere helft, én deze podcast, over het succes van aardig zijn, professioneel en privé, in het klein en in het groot, over drijfveren en gelukkigmakers, met elke aflevering een andere inspirerende gast in gesprek met Casper Venema. Wil je meer weten over Werk met je Hart? Lees het in dit artikel.

Beluister ‘m hier