Werk met je Hart de podcast - #3 Katja Staartjes

Datum

9 oktober 2023

In de derde aflevering van Werk met je Hart – de podcast, ontvangt Casper, Katja Staartjes. Katja is een Nederlands bergbeklimster en atlete. Ze bereikte op 13 mei 1999 als eerste Nederlandse vrouw de top van Mount Everest. Het ondernemen van expedities en schrijven van boeken wisselde Katja jarenlang af met opdrachten als interim-manager in, onder andere, de publieke sector.

Over Katja Staartjes

Bergbeklimmer Katja Staartjes beklom een aantal toppen hoger dan 8000 meter, waaronder Mount Everest als eerste Nederlandse vrouw. Zij leidde enkele expedities en had samen met haar partner Henk Wesselius de Nederlandse primeur op Gasherbrum I (8068 m) en de voortop van Manaslu (8130 m). Het stel volbracht verder de Great Himalaya Trail, een extreme bergtocht van 2000 km door de Nepalese Himalaya.

Katja deed eerder uitgebreide managementervaring op in vaste en interim-posities. Tegenwoordig werkt zij als inspirerend spreker, trainer en coach op gebied van leiderschap en teamwork. Verder is zij auteur van de boeken Top Inspiratie, Lopen over de grens en Hoog spel. Meet weten? Bekijk eens haar website.

Over de podcast

Brutalen mogen de halve wereld hebben, de aardigen hebben de andere helft, én deze podcast, over het succes van aardig zijn, professioneel en privé, in het klein en in het groot, over drijfveren en gelukkigmakers, met elke aflevering een andere inspirerende gast in gesprek met Casper Venema. Wil je meer weten over Werk met je Hart? Lees het in dit artikel.

Beluister ‘m hier