Vind hier een secretaresse of projectondersteuner voor bij de overheid

Dat is waar wij in gespecialiseerd zijn. Als het nodig is, staat binnen een dag een ervaren secretaresse op de stoep. Of dat nou is voor directie-, bestuursondersteuning of managementassistentie. En als je ondersteuning bij een overheidsproject zoekt, begrijpen wij precies wie je nodig hebt. We vliegen vanuit ons ervaren team projectondersteuners een professional in die precies binnen jouw organisatie past.

Vind nu je support!

 

Ik wil graag snel een gedetacheerde secretaresse voor mijn organisatie

Mooi, want wij staan voor je klaar. Leg je vraag aan ons voor en we presenteren je de perfecte kandidaat, speciaal geselecteerd uit onze grote groep ervaren collega’s. Van een managementassistente die je team ad hoc twee weken versterkt, tot de bestuurssecretaresse die voor langere tijd bijspringt. Of zoek je misschien een directiesecretaresse die de agenda van je directeur zó weer op orde brengt?

Vind nu je support!

Ik heb ondersteuning nodig bij een overheidsproject

Dan ben je aan het juiste adres. Projectmatige ondersteuning van de overheid is onze specialiteit. Hoe pakken we het aan? Eerst nemen we samen met jou het project onder de loep. Als we glashelder hebben wat jouw behoefte is, zoeken we er de juiste projectmedewerker bij. Met een team van ruim 140 ervaren kandidaten vinden we altijd een perfecte match.

Vind nu je support!

Hoe werkt detachering van een secretaresse of projectondersteuner via Public Support?

Ruim 400 ervaren secretaresses en projectondersteuners zijn in vaste dienst bij Public Support. Als een opdrachtgever belt, zoekt een van onze regiodirecteuren naar de beste match met een van onze professionals. Door hun ervaring springen secretaresses en projectondersteuners van Public Support gelijk vanaf dag één bij en weten ze hoe ze het verschil kunnen maken.

Vind nu je support!

Onze secretaresses over ons

“Ik word gekoppeld aan opdrachtgevers waar ik goed pas. Je bent geen nummer bij Public Support. En overal waar je komt, word je gewaardeerd. Je brengt vaak ook waardevolle kennis mee.”

Bekijk de volledige testimonial van Agnes.

 

Agnes Bordewijk

Topsupporter bij de overheid

“Ons vak verandert van dag tot dag, met mijn traineeship business 50+ kan ik bijblijven. Met de speciale trainingen van Public Support Business kan ik me zowel op menselijk vlak als vakinhoudelijk ontwikkelen.”

Bekijk de volledige testimonial van Chantal.

Chantal Ploum

Chantal volgt traineeships 50+ bedrijfsleven

‘Ik neem regelmatig deel aan de zaterdagtrainingen en ben ervan onder de indruk hoe we ook bij onze regiobijeenkomsten dieper ingaan op het vak. In mijn hele carrière heb ik nog nooit meegemaakt dat een werkgever mijn ontwikkeling zo op de voorgrond zet.’

Bekijk de volledige testimonial van Marja.

 

Marja Eding

Topsupporter bij de overheid