Ik wil me met het traineeship van Public Support verder ontwikkelen

Dat kan bij ons! We zoeken ambitieuze hoogvliegers voor ons traineeship. Ben je die secretaresse met ervaring en wil je je nu verder ontwikkelen? Dan is ons traineeship zeker iets voor jou: met een vast contract toch het avontuur aangaan en je tegelijkertijd verdiepen in je vak.

Binnen dit programma werk je voor uitdagende opdrachtgevers, terwijl je jezelf nog verder ontwikkelt in ons gerenommeerde trainingsprogramma. Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van ons online leerplatform, de Public Support Academy.  Zo kun je ook na het trainingsprogramma jezelf blijven ontwikkelen.

Ja ik wil trainee worden

Ik wil me verder ontwikkelen. Is jullie traineeship wat voor mij?

Wij zijn altijd op zoek naar professionele secretaresses voor ons traineeship. Ben jij iemand die snel verbinding zoekt en maakt? Met je opdrachtgever, maar ook met collega’s? Snap je hoe lijntjes binnen een organisatie lopen? Schakel je snel, houd je van spanning en sta je stevig in je schoenen? Dan is dit traineeship zeker iets voor jou. Jij biedt jouw expertise aan, en wij geven daar gespecialiseerde trainingsdagen voor terug. Je ontwikkelt je naast je werk op persoonlijk en vaktechnisch vlak, samen met een gemotiveerde groep ervaren secretaresses.

Waarom zou ik een vaste baan opzeggen om bij jullie trainee te worden?

Omdat je er direct een contract voor onbepaalde tijd bij ons voor terugkrijgt. Je hebt de stabiliteit van een vast contract en de spanning van werken voor verschillende opdrachtgevers. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen én je te onderscheiden. Tijdens ons gespecialiseerde opleidingstraject duik je onder andere in governance, integriteit en ethiek. Maar ook in vaktechnische onderwerpen als werken met Microsoft Teams en SharePoint. Wij begrijpen dat het werk van een ervaren ondersteuner topsport is. Daarom helpen we jou het beste van jezelf te laten zien.

Ja! Ik word trainee 50+

Onze secretaresses over ons

‘Ik neem regelmatig deel aan de zaterdagtrainingen en ben ervan onder de indruk hoe we ook bij onze regiobijeenkomsten dieper ingaan op het vak. In mijn hele carrière heb ik nog nooit meegemaakt dat een werkgever mijn ontwikkeling zo op de voorgrond zet.’

Bekijk de volledige testimonial van Marja.

 

Marja Eding

Topsupporter bij de overheid

“Ik word gekoppeld aan opdrachtgevers waar ik goed pas. Je bent geen nummer bij Public Support. En overal waar je komt, word je gewaardeerd. Je brengt vaak ook waardevolle kennis mee.”

Bekijk de volledige testimonial van Agnes.

 

Agnes Bordewijk

Topsupporter bij de overheid

“Ons vak verandert van dag tot dag, met mijn traineeship business 50+ kan ik bijblijven. Met de speciale trainingen van Public Support Business kan ik me zowel op menselijk vlak als vakinhoudelijk ontwikkelen.”

Bekijk de volledige testimonial van Chantal.

Chantal Ploum

Chantal volgt traineeships 50+ bedrijfsleven