Support Works logo Support Works logo

Ik wil me met een traineeship van Public Support verder ontwikkelen

Dat kan bij ons! We zoeken ambitieuze hoogvliegers voor onze traineeships. Ben jij die net afgestudeerde hbo’er of wo’er die een vliegende start wil maken bij de overheid? Dan is ons traineeship projectondersteuning je op het lijf geschreven. Of ben je misschien die secretaresse met tientallen jaren ervaring en wil je je nu verder ontwikkelen? Dan is ons traineeship 50+ zeker iets voor jou: met een vast contract toch het avontuur aangaan en je tegelijkertijd verdiepen in je vak.

Ja ik wil trainee worden
Group 13

Wat voor traineeship-vacatures heeft Public Support?

We hebben twee typen vacatures voor trainees. Het eerste is voor net afgestudeerde hbo- en wo-studenten. Als trainee heb je nog geen werkervaring, maar wel een diploma op zak en affiniteit met de overheid en projectmanagement. Het tweede type bieden we aan zeer ervaren secretaresses: ons traineeship 50+. Binnen dit programma werk je voor uitdagende opdrachtgevers, terwijl je jezelf nog verder ontwikkelt in ons gerenommeerde trainingsprogramma.

Ik wil mijn loopbaan als projectondersteuner starten met een traineeship bij de overheid. Kan dat bij Public Support?

Jazeker. Als jij vers van je opleiding komt, supergemotiveerd bent en affiniteit hebt met de overheid, nemen we je graag aan. Je krijgt een contract voor twee jaar en werkt voor uitdagende opdrachtgevers binnen de overheid. Daarnaast volg je om de vrijdag trainingen op het kantoor van Public Support in Lisse. Je ontwikkelt je skills. Op het gebied van projectmanagement, op persoonlijk en administratief vlak. Je bouwt een eigen netwerk op en leert binnen no-time hoe de hazen lopen binnen een overheidsorganisatie. Ben jij praktisch ingesteld, proactief, sociaal en assertief? Solliciteer nu!

Ja! Ik word projectondersteuner bij de overheid

Ik ben ervaren, maar wil me verder ontwikkelen. Is jullie traineeship 50+ wat voor mij?

Wij zijn altijd op zoek naar professionele secretaresses voor ons traineeship 50+. Ben jij iemand die snel verbinding zoekt? Met je opdrachtgever, maar ook met collega’s? Snap je hoe lijntjes binnen een organisatie lopen? Schakel je snel, houd je van spanning en sta je stevig in je schoenen? Dan is dit traineeship zeker iets voor jou. Jij biedt jouw expertise aan, en wij geven daar gespecialiseerde trainingsdagen voor terug. Je ontwikkelt je naast je werk op persoonlijk en vaktechnisch vlak, samen met een gemotiveerde groep ervaren secretaresses.

Waarom zou ik een vaste baan opzeggen om bij jullie trainee te worden?

Omdat je er direct een contract voor onbepaalde tijd bij ons voor terugkrijgt. Je hebt de stabiliteit van een vast contract en de spanning van werken voor verschillende opdrachtgevers. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen én je te onderscheiden. Tijdens ons gespecialiseerde opleidingstraject duik je onder andere in governance, integriteit en ethiek. Maar ook in vaktechnische onderwerpen als werken met Microsoft Teams en SharePoint. Wij begrijpen dat het werk van een ervaren ondersteuner topsport is. Daarom helpen we jou het beste van jezelf te laten zien.

Ja! Ik word trainee 50+
José Brus

José Brus

manager learning & development

06 12 08 58 51

Nathalie Minck

Nathalie Minck

hr support

06 82 64 52 01

Onze secretaresses over ons

“Ons vak verandert van dag tot dag, met mijn traineeship business 50+ kan ik bijblijven. Met de speciale trainingen van Public Support Business kan ik me zowel op menselijk vlak als vakinhoudelijk ontwikkelen.”

Bekijk de volledige testimonial van Chantal.

Chantal Ploum

Chantal volgt traineeships 50+ bedrijfsleven

‘Ik neem regelmatig deel aan de zaterdagtrainingen en ben ervan onder de indruk hoe we ook bij onze regiobijeenkomsten dieper ingaan op het vak. In mijn hele carrière heb ik nog nooit meegemaakt dat een werkgever mijn ontwikkeling zo op de voorgrond zet.’

Bekijk de volledige testimonial van Marja.

 

Marja Eding

Topsupporter bij de overheid

“Ik word gekoppeld aan opdrachtgevers waar ik goed pas. Je bent geen nummer bij Public Support. En overal waar je komt, word je gewaardeerd. Je brengt vaak ook waardevolle kennis mee.”

Bekijk de volledige testimonial van Agnes.

 

Agnes Bordewijk

Topsupporter bij de overheid