Ik wil werken bij Public Support!

Wij zijn altijd op zoek naar toptalenten. Houd jij van de afwisseling van verschillende opdrachtgevers, maar wil je wel graag een vast contract? En vind je het belangrijk om je als vakvrouw of -man te blijven ontwikkelen? Ga dan aan de slag als topsupporter bij Public Support. Je maakt meteen onderdeel uit van ons vaste en gezellige team. Als topsupporter bij Public Support ben je initiatiefrijk, sta je positief in het leven en werk je zelfstandig en gestructureerd. Je krijgt er een kick van om alles tot in detail te organiseren, bent organisatie- en politiek-sensitief en maakt gemakkelijk contact met nieuwe mensen. Je houdt van reizen, want met je auto van de zaak rijd jij de hele regio door voor de meest uiteenlopende klanten!

Bekijk onze vacatures
Group 13

Dit is waarom het zo leuk is om bij Public Support te werken:

  • Afwisseling van opdrachtgevers
  • Vast contract
  • Veel mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak
  • Auto van de zaak
  • Een gezellig team om kennis mee te delen en af en toe een borrel mee te drinken
Leer ons kennen

Jouw toekomstige collega aan het woord:

‘Ik neem regelmatig deel aan de zaterdagtrainingen en ben ervan onder de indruk hoe we ook bij onze regiobijeenkomsten dieper ingaan op het vak. In mijn hele carrière heb ik nog nooit meegemaakt dat een werkgever mijn ontwikkeling zo op de voorgrond zet.’

Bekijk de volledige testimonial van Marja.

Marja Eding
Topsupporter bij de overheid

“Ik word gekoppeld aan opdrachtgevers waar ik goed pas. Je bent geen nummer bij Public Support. En overal waar je komt, word je gewaardeerd. Je brengt vaak ook waardevolle kennis mee.”

Bekijk de volledige testimonial van Agnes.

Agnes Bordewijk
Topsupporter bij de overheid

“Ons vak verandert van dag tot dag, met mijn traineeship business 50+ kan ik bijblijven. Met de speciale trainingen van Public Support Business kan ik me zowel op menselijk vlak als vakinhoudelijk ontwikkelen.”

Bekijk de volledige testimonial van Chantal.

Chantal Ploum
Chantal volgt traineeships 50+ bedrijfsleven

Dit wil ik ook!

Dan zit je goed. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze secretaresses en projectondersteuners.

Bekijk onze vacatures

Zo werkt solliciteren bij Public Support

Stap 1.

Cv

Klik op de button “Solliciteer direct” om je cv en motivatie naar ons te sturen. Wij nemen snel contact met je op. Is het een match dan nodigen wij jou graag uit voor een (online) sollicitatiegesprek!

Stap 2.

Kennismaking

Is het eerste gesprek positief, dan vragen wij jou deel te nemen aan de (online) Public Support-presentatie en volgt een tweede sollicitatiegesprek met twee regiodirecteuren. Ook het afnemen van een Nederlandse taaltoets en het nabellen van referenties behoort tot de sollicitatieprocedure.

Stap 3.

Sollicitantendag

Heb je alle stappen positief doorlopen, dan ontvang je van ons een arbeidsovereenkomst en ben je officieel Supporter bij Public Support!