Ik zoek een ervaren secretaresse voor mijn organisatie

Dan ben je aan het juiste adres bij Public Support. We bekijken je vraag zorgvuldig en vinden de juiste match. Onze ervaren secretaresses hebben tientallen jaren ervaring in onder andere ziekenhuizen, organisaties voor jeugdzorg en verpleeg- en verzorgingshuizen. Ze gaan vertrouwelijk om met informatie, weten hoe ze kwetsbare doelgroepen moeten behandelen, en staan klaar om nog vandaag bij jouw organisatie aan de slag te gaan.

Vind je support

 

Hoe snel kan ik ondersteuning vanuit Public Support verwachten?

Nog dezelfde dag. Echt waar. We hebben ruim vierhonderd zeer ervaren secretaresses en projectondersteuners bij ons in vaste dienst. Hierdoor kunnen we direct de best passende ondersteuner voorstellen. Diezelfde flexibiliteit geldt voor onze inzet. Duurt de afronding van een fusie toch langer? Geen probleem, we verlengen tot wanneer het nodig is. En komt een zieke werknemer toch eerder terug? Dan bouwen we zo snel mogelijk af.

We hebben bij onze zorginstelling extra hulp nodig, kan Public Support helpen?

In de zorg komen fusies en reorganisaties regelmatig voor. Niets nieuws dus, voor onze secretaresses, projectondersteuners en managementassistentes. Ze vliegen met plezier in, en zetten graag dat extra tandje bij om in korte tijd veel werk te verzetten. Ook begrijpen ze als geen ander hoe zorginstellingen in elkaar zitten, en zijn ze betrouwbaar en integer. Met de zekerheid van deze ervaren ondersteuning bewaak je de continuïteit binnen jouw organisatie.

Detacheert Public Support ook projectondersteuners binnen de zorg?

Jazeker. Je kunt rekenen op professionals die begrijpen dat projecten in de zorg grote impact kunnen hebben. Onze projectondersteuners bewaren daarom nauwkeurig het overzicht tijdens een project, laveren kunstig door Prince2 en Trello en zijn altijd up-to-date als het gaat om ontwikkelingen in projectondersteuning. Het laatste dankzij de interne opleiding van Public Support.

Wat kan ik van een gedetacheerde bestuurssecretaresse in de zorg verwachten?

Dat ze begrijpt dat je als bestuurder in de zorg onder een vergrootglas ligt. Dat je daarom een steun en toeverlaat nodig hebt. Dat ze weet hoe ze met politiek gevoelige onderwerpen om moet gaan. Dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je agenda. Dat ze begrijpt waar prioriteiten liggen. Dat ze bij complexe vergaderingen goede notulen maakt die de kern zorgvuldig weergeven. Kortom, ze is een ervaren professional die je ondersteunt en ontzorgt.

Ja! Ik wil een secretaresse via Public Support

Onze secretaresses over ons

“Ons vak verandert van dag tot dag, met mijn traineeship business 50+ kan ik bijblijven. Met de speciale trainingen van Public Support Business kan ik me zowel op menselijk vlak als vakinhoudelijk ontwikkelen.”

Bekijk de volledige testimonial van Chantal.

Chantal Ploum

Chantal volgt traineeships 50+ bedrijfsleven

“Ik word gekoppeld aan opdrachtgevers waar ik goed pas. Je bent geen nummer bij Public Support. En overal waar je komt, word je gewaardeerd. Je brengt vaak ook waardevolle kennis mee.”

Bekijk de volledige testimonial van Agnes.

 

Agnes Bordewijk

Topsupporter bij de overheid

‘Ik neem regelmatig deel aan de zaterdagtrainingen en ben ervan onder de indruk hoe we ook bij onze regiobijeenkomsten dieper ingaan op het vak. In mijn hele carrière heb ik nog nooit meegemaakt dat een werkgever mijn ontwikkeling zo op de voorgrond zet.’

Bekijk de volledige testimonial van Marja.

 

Marja Eding

Topsupporter bij de overheid